Руши с голям концерт в Бургас на 4 август. Мила Робърт специален гост, ще представи премиерно нов албум


Руши с голям концерт в Бургас на 4 август. Мила Робърт специален гост, ще представи премиерно нов албум

2106

След 20 години на сцената и множество разпродадени лайв събития, Руши ще изнесе голям концерт и в бургаския летен театър от 20.00 ч. на 4 август.  

За своите морски и ваканционни фенове поп звездата подготвя програма с най-доброто и най-новото от своята кариера. В репертоара са хитовете "Всичко се връща", "Италианското" и "Хотел **звезди" в нови, танцувални аранжименти, а и някои от последните му парчета, сред които  "Черна котка" и ."Мексико"(2021, първи сингъл от албума "Вакуум", проект на Евгени ЕнчевГена (бийтмейкърът на So Called Crew), в който като гост-вокалисти участват различни имена от българската сцена).

Руши ще бъде акомпаниран от лайв бандата му: Васил Вутев на барабани, Иво Чалъков – китари, Денис Попстоев – синтезатор и програминг и Катя Кръстева - бек вокали. Специален гост ще бъде Мила Роберт, която в деня на събитието издава нов кратък албум на име "Gap Summer", който е на английски език и самата тя е продуцирала голяма част от аранжиментите в него. Проектът ще се дистрибутира и извън рамките на България от музикалния лейбъл Stereofox. Мила ще го изпълни премиерно в Бургас

Руши работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители. През 2016, след близо 8-годишна пауза от музикалната сцена, прави серия от ексклузивни, рекордно разпродадени лайв събития (всяко в рамките на 24 часа). Заради огромния интерес на фенове и медии, решава да издаде и нов авторски материал. През май 2019 е част от церемонията на Годишните музикални награди на БГ Радио, където изпълнява премиерно на живо сингъла "Несъвършен". А през октомври същата година в дигиталните платформи излиза и EP-то "Психо", което включва четири нови трака. Дигитален рилийз има и специален Bеst Of с най-големите хитове на Руши

През 2021 г. Рушен Видинлиев Руши е избран и за главна роля в нов български сериал. "Мен не ме мислете" се излъчва в праймтайма на bTV.

Билети - в мрежата на Eventim в цялата страна, онлайн и на касата в билетен център "Часовника" в Бургас.

Събитието във Фейсбук - ТУК

Руши в YouTube:

https://www.youtube.com/user/rushiofficial

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички