Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Семейният фестивал на България ARTE Feastival ще се проведе във Велинград от 26 до 28 август


Семейният фестивал на България ARTE Feastival ще се проведе във Велинград от 26 до 28 август

2609

Второто издание на ARTE Feastival ще се проведе от 26 до 28 август.

Най-младият и пъстър български фестивал с програма за всяка възраст и вкус, който дебютира ярко миналата година, се завръща за още по-мащабни семейни забавления отново във Велинград.

Разнообразна музикална програма, първокласни комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на известни шеф готвачи на живо, кино маратон, куестове, занимателна детска зона, певчески риалити конкурс, вкусна храна и отбрани напитки - забавленията са за цялото семейство и приятели и за един изключителен летен уикенд. Събитието отново ще преобрази Велинград от спа столицата на Балканите във фестивалната столица на България за три дни през август.

Като част от програмата на Main Stage във Велинград идва любимата на българската публика френска поп изпълнителка ZAZ (на снимката). Тя се завръща у нас и обещава едно "супер енергично, позитивно и щедро шоу", част от турнето Organique в подкрепа на петия ѝ албум "Isa". Истинските номади, проводници на радостта и символи на свободата Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, формацията, която не признава държавни или музикални граници, се качва на главната сцена във Велинград. И още –N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., Amparanoia, Gipsy Groove, Sister Bliss от Faithless с диджейски сет. И това не е всичко.

И тази година организаторите от Fest Team и КМД имат амбициите да надскочат чисто музикалните забавления в ARTE Feastival като ги съчетаят със забележителна комедийна програма и атракции за всеки вкус. В Comedy & Cinema Club до момента участие за потвърдили Христо Шопов, Христо Гърбов, Владислав Карамфилов-Въргала, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова, Ованес Торосян, София Бобчева, Димитър Иванов-Капитана и Благой Бойчев.

На Chef’s Stage засукани гурме ястия на място ще подготвят Лео Бианки, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Виолина Маринова. Публиката ще има възможност да се включи на живо в приготовленията и да предизвика себе си и звездните готвачи в кулинарните битки.

Билетите за ARTE Feastival 2022 - доказателството, че в страната ни постепенно се заражда истинска фестивална култура, са в продажба на цени от 60 до 160 лева чрез  Ticketstation.bg и в магазини "На тъмно".

За повече информация и всички новини около АRTE Feastival - www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – ARTE Feastival FB Event, https://www.facebook.com/artefeastival и https://www.instagram.com/artefeastival

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички