"Ще мога ли?" е новото видео между небето и океана на No More Many More, бандата кани на акустичен концерт този петък


"Ще мога ли?" е новото видео между небето и океана на No More Many More, бандата кани на акустичен концерт този петък

1659

След като No More Many More представи новата си песен и видео "Ще мога ли?" с емоционален клубен лайв в София, актуалната група кани на акустичен сет с вход свободен в бар "Крафт", Ловеч, този петък, 19 ноември.

Една от най-работещите и продуктивни банди на българската алтернативна сцена отново хвърли в размисли своите фенове с "Ще мога ли?". Клипът може да бъде гледан в You Tube канала на No More Many More и е новото визуално допълнение към третия албум на бандата "Помогни ми".

Философските и бунтарски текстове са запазената марка на групата. В нова парче обаче на фокус са положителните аспекти в живота. Какво ни помага да се издигнем над калта, какво ни кара да отворим широко очи за доброто в живота, когато ни е най-трудно. Цялата продукция в "Ще мога ли?" - през музиката и текста до видеоклипа, отразява точно това оптимистично състояние на духа и ума и прави песента една от най-леките в албума.

Chewbacca, любимият режисьор на бандата, решава да използва и по-различна концепция за заснемане на видеото. Той го превръща в светъл лъч за есенните дни и мрачно всекидневие и избира да заснема кадри както с кинокамера и дрон, така и с телефон. Всеки от групата е сниман на "своето" специално място, там, където се чувства най-добре и надскача битовизмите и лошите новини, които ни заобикалят. Режисурата и монтажът са дело на Chewbacca,а оператори са Byksy и Chewbacca. Музиката и текста създава фронтменът Методи Кръстев, който и този път не подценява важността на думите. 

Аранжиментът е на цялата банда, а миксът и мастерингът - на Мартин Стоянов - Martist.

No More Many More във Фейсбук
 

Снимка: Пенко Скумов

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички