Сити ТВ и Лууп обявиха най-амбициозния концерт за годината


Сити ТВ и Лууп обявиха най-амбициозния концерт за годината

5081

Куп денс звезди ще участват на голям безплатен концерт на площад Батенберг на 7 октомври по случай втория рожден ден на телевизия "Сити", наречен "Лууп Лайв".

"Сити" и мобилната мрежа "Лууп" са поканили алтернативното датско хип хоп трио Аутландиш, Лумидий, румънците Яраби, Асъл Бьорн и Ане, Фриймейсънс с Аманда Уилсън, Джаба (вокал на Ив Ла Рок), Милиън Стайлз и Манс Зелмерлов.

"Според предварителните ни усещания този концерт ще надмине всички рекорди", каза собственикът на радио и телевизия "Сити" Камен Спасов.

"Прицелили сме се в 50 000 човека на площад Батенберг. Според нашите скромни изчисления би трябвало това да е най-голямото музикално събитие за тази година. Искаме младите хора у нас да слушат качествена музика, а не да ходят по чалга концерти", допълни още той.

Всички настоящи абонати на "Лууп" и всеки, който стане абонат на младежката мрежа до 30 септември, ще могат да участват в томбола зашанса да гледат концерта от специална ВИП сцена.

1000 от всички бъдещи абонати на мрежата ще получат възможността да наблюдават "Лууп Лайв" от около половин метър разстояние, а 10 от тях ще бъдат поканени на афтърпартито след концерта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички