Sofia Metal Fest 2022 с нова локация. Moonspell, Dark Tranquility, Ensiferum, Pyogenesis и Gwendydd ще ударят на открито


Sofia Metal Fest 2022 с нова локация. Moonspell, Dark Tranquility, Ensiferum, Pyogenesis и Gwendydd ще ударят на открито

1708

Поради причини от позитивен характер се налага да променим локацията на Sofia Metal Fest 2022, известиха неговите организатори BGTSC.

Фестивалът, обявен в столичния клуб Joy Station от 17.00 ч. на 14 май, ще се проведе на откритата сцена "Арена София", столичен Колодрум в "Борисовата градина". Смяната се налага поради повишения интерес към събитието и предимствата, които новото място предлага – по-голяма площ, открити барове с храни и напитки, удобен градски транспорт и откритото небе с цялото си очарование, независимо от времето.

В афиша на това издание са страхотните Moonspell, Dark Tranquility, Ensiferum, Pyogenesis и родните Gwendydd.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Office 1 Superstore, Usit Colours, бензиностанции OMV в цялата страна, "Български пощи", касите на "Фаст Пей" (Fast Pay) и други. Електронните версии не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон. Издадените билети важат без презаверка за новото място.

Децата до 7 години включително ще влизат безплатно. Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Събитието ще се проведе съгласно изискванията на Министерството на здравеопазването към дата 14 май 2022 година.

Популярно видео от Moonspell:
https://www.youtube.com/watch?v=egK4GnkruYA

Популярно видео от Dark Tranquility:
https://www.youtube.com/watch?v=NKjzDU7V7es

Популярно видео от Ensiferum:
https://www.youtube.com/watch?v=jgF38ZQJAPU

Популярно видео от Pyogenesis:
https://www.youtube.com/watch?v=b-vaXUHGS7c

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички