Спечели пропуск за дългоочаквания концерт на Hooverphonic в зала 3 на НДК на 25 май


Спечели пропуск за дългоочаквания концерт на Hooverphonic в зала 3 на НДК на 25 май

1734

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението отново е от нашите приятели - доказаните меломани в Real Sound-Rental. Както MySound.bg вече писа, на тях дължим удоволствието да видим отново Hooverphonic в София - в зала 3 на НДК. Трима от вас получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С коя певица на фронта групата изнесе първия си концерт в България през май 2012 година?

Крайният срок е 15.00 часа на 7 май, събота.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Hooverphonic

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

"Живеещи да композират. Винаги търсещи максималното забавление. Издаващи завладяваща и изпълнена с много страст музика. Концерти, които са незабравимо изживяване, поднесено с  изтънчен вкус и стил", така определят себе си и творчеството си музикантите.

Турнето на Hooverphonic The Magnificent Tree ще мине и през България.  Белгийците за завръщат с певицата Гейке Арнарт. Това ще е трето гостуване на формацията у нас, като този път флагманите на трип-хопа пристигат с изпълнителката на смаш хита от 90-те "Mad About You". "Какъв по-добър начин да отпразнуваме 20-годишнината на "Mad About You" отново турне и неочаквано завръщане на Гейке Арнарт", пише в официалния сайт на състава. От триото обещават по нещо за всеки, микс от стари и нови тракове и изненади в концерт, който не бива да пропускате.

Повече от двайсет години след появата на групата и заявката за характерен саунд, музиката на Hooverphonic звучи актуално и интригуващо. Това е колектив, който не обича да върви по утъпкани пътеки. Формацията изгради свой собствен, уникален и разпознаваем облик.

Продуцентът и композитор Алекс Кариер и китаристът Реймънд Грийтс са гръбнакът на проекта от ден първи на неговото създаване. Много от песните им са част от саундтраци към значими филми и телевизионни продукции, сред които "Открадната красота", "Знам какво направи миналото лято", "Постоянен мрак", "Местопрестъплението", "Антураж", "Никита", "Забравени досиета" и успешната поредица на Netflix "Академия "Чадър".

През годините Hooverphonic работи с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020 година в състава им се завръща емблематичната Гейге Арнарт. Белгийците продължават с турнетата си в целия свят и да отстояват репутацията на солидна лайв група, представяйки своите хитове "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" и "Romantic". В сетлиста за предстоящия концерт, освен големите хитове, са включени песни от третия им албум  "The Magnificent Tree", чиято премиера се състоя през 2000 година. "Mad About You" е неговият пилотен сингъл.

Алекс и Реймънд започват своето музикално приключение в света на трип-хопа през 1995 година, преминават през алтернативния рок и електроника, за да достигнат до записите на концертен албум със симфоничен оркестър през март 2012. Стартират кариерата си като Hoover, име, към което добавят впоследствие думата phonic, защото друга банда вече се подвизава под това название. Гостите имат колаборации и турнета със световни групи сред които Масив Атак (Massive Attack), Morcheeba, Аполо Фор Форти (Apollo 440) и други.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички