Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Spice Music Festival 2022 вече на две сцени: Hands Up


Spice Music Festival 2022 вече на две сцени: Hands Up

3143

20 световни изпълнители са потвърдили участието си в афиша на Spice Music Festival 2022 до момента, а една от големите изненади е, че това лято на фестивала сцените ще бъдат две – Главна и Диско.

Както е известно, събитието ще се проведе отново на бургаското пристанище между 5 и 7 август.

"В четвъртото издание отново залагаме на най-добрата формула, която прави този фестивал неповторим - вечни музикални хитове, качествен звук и визуални ефекти, вкусна храна, подбрани напитки и незабравими емоции с приятели на метри от морския бряг. Този път фестивалът ще протече под надслов "Музикално пътешествие" – ще слушаме музика от Азия, през Европа, та чак до бразилските ритми на самбата. Както винаги ще има и много изненади, които тепърва предстоят", каза организаторът на събитието Николай Тодоров.  

Специални гости ще бъдат легендарните Gipsy Kings, с които ще танцуваме на вечните парчета "Bamboleo", "Volare", "Djobi Djoba", "Baila Мe" и "Hotel California". Музикантите ще пристигнат с екип от над 20 души и обещават страхотно шоу край морето.

Шведският изпълнител с персийски корени Arash също ще бъде в Бургас. Специално за събитието е подготвил впечатляващ 90-минутен спектакъл, по време на който ще прозвучат и емблематичните му хитове, превзели топкласациите в Европа и света - "Boro Boro", "Temptation", "Broken Аngel", "Angels Lullaby", "Dooset Doram" и много други.

За първи път в България ще пристигнат и изпълнителите на тоталния хит на 90-те "Macarena" - Los del Rio. Световният успех на братята Антонио Ромео Монхе и Рафаел Руис идва именно с мултиплатинения летен хит , който се продава в над 4 милиона копия в САЩ, а за първи ще прозвучи на живо и на българска сцена.        

Освен тях, за първи път в Бургас ще гастролират италианската изпълнителка Gala със своята група, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X и нидерландската певица и танцьорка Loona.

В програмата на Spice Music Festival 2022 ще се насладим и на един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на M People, Хедър Смол. Британската соул певица постига световен успех с хитовете "Moving On Up", "One Night In Heaven" и "Search For The Hero", които ще си припомним в Бургас.

Очакваме и DJ Sash с едно от най-слушаните парчета в края на деветдесетте години - "Ecuador", а и изпълнителите на вечните футболни хитове "Samba de Janeiro" – Bellini, и "Carnaval de Paris" - Dario G.

Фестивалната зона ще озвучат и британската поп формация Touch & Go, немската електронна група Loft,  евроденс проектът Magic Affair и испанският артист Chimo Bayo.

През 2022 фестивалната зона ще бъде още по-голяма и ще побере още една сцена - Диско сцена. И както можете да се досетите – пред нея ще се танцува! Имате няколко месеца да си припомните как се танцува ламбада, защото в програмата се включват създателите ѝ – Kaoma (на снимката), Fab Morvan от Milli Vanilli, както и The Weather Girls с вечния им хит "It’s Raining Men". Компания ще им правят Ottawan с "Hands Up", “D.I.S.C.O. " и Boney M.Xperience с вечните хитове на групата.

Spice Music Festival, който събра повече от 8 000 души миналото лято, вече е много повече от музикален фестивал. Това е тридневна фиеста, в която десетки хиляди вече се впуснаха смело. Билети - на https://ticketstation.bg/spice-music-fest.

Събитието се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД и "Фест тийм" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy – станция № 1 за музика от 90-те, и община Бургас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички