Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Spice New Year – грандиозно 90’s парти навръх Нова година в Inter Expo Center


Spice New Year – грандиозно 90’s парти навръх Нова година в Inter Expo Center

2564

Празненствата за Нова година класически са най-шумните и забавни за годината, но тази новогодишна нощ ще бъде наистина епична.

Три сцени, международни звезди, трибют концерти, диджеи, ексклузивна храна и напитки – всичко това предстои  със запазената марка на Spice Music Festival и от организаторите Fest Team и КMД.

Изненадата дойде във втората фестивална нощ от традиционния Spice Music Festival по време на изпълнението на суперзвездата Shaggy на пристанище Бургас. Rozalla, Capella, Sonique, East 17, Jenny Berggen от Ace Оf Base, La Bouche, 2 Unlimited са само част звездите, които ще дойдат в България навръх Нова година, за да кажем "добре дошла" на 2023.

Три са предвидените обособени зали-парти зони в Inter Expo Center Live Spice Hall с участието на Rozalla, Capella, East 17, Sonique, Jenny Berggen от Ace Оf Base, La Bouche и 2 Unlimited, които ще изпълняват любимите хитове от 90-тена живо, Tribute Hall– трибют концерти с песни на Tina Turner, Robbie Williams, Spice Girls и Backstreet Boys и Shame Party зала, в която музиката ще избира екипът на популярните и обичани Shame партита, GURU Josh, Switch Disco UK и Sonique.

Вече са продадени 1 000 билета за мащабната новогодишна дискотека на 31 декември. В продажба на ticketstation.bg има допълнителнипропуски на промоционална цена от 66 лв. Те са в ограничено количество заради капацитета на Inter Expo Center и след изчерпването им, цената им ще стане 77 лв.

Всички, които са закупили депозит, вече могат да го конвертират в истински билет, като доплатят разликата до 66 лв. на ticketstation.bg до 30 септември. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички