Сръбските пънкари Repetitor с два концерта у нас през май


Сръбските пънкари Repetitor с два концерта у нас през май

1231

Алтернативното и суперенергично рок трио от Белград Repetitor идва за два шумни концерта в България  - на 17 май в столичния клуб "Строежа" и в пловдивския клуб Void на 18 май.

Екстравагантната банда е една от най-известните и обичани групи не само в Сърбия, но и на целите Балкани и неслучайно се радва на своите верни фенове в България. При всичките си гостувания у нас, а те не са никак малко, бандата по традиция свири и пее пред пълни с усмихнати хора зали.

Силно начало и на двете вечери ще даде свежата родна пост-пънк банда Maze Hunters. В "Строежа" ще бъде включен и тематичен диджейски сет преди и след концерта със селекцията на Ping Pong Galia.

Repetitor е една от най-интересните и завършени балкански банди – с алтернативно пост-пънк звучене и неподправено енергично и силно въздействащо присъствие. Групата е създадена през есента на 2005 г. в Белград от Милена Милутинович (барабани) и Борис Властелица (китара, вокал), които свирят известно време като дуо. Към тях скоро се присъединява и Ана-Мария Купин (бас, вокал). Само след няколко месеца репетиции, триото започва да свири на живо в белградския клуб Blue Moon, а още с дебютния си албум "Svešto vidim je prvi put" ("Всичко, което виждам, е за първи път"), издаден от сръбския независим лейбъл Odličan Hrčak през 2008 година. Музикантите грабнаха сърцата не само на своите фенове, но и на критиката. Групата е известна със своите експлозивни изпълнения на живо и уникална комбинация от пост-пънк и инди рок звучене. Музиката им съчетава сурови китарни рифове, зверски барабани и мощни социални текстове. С нарастваща международна слава и почитатели, Repetitor продължава да разширява и границите на алтернативната рок музика на Балканите, а концертите им доставят неповторимо настроение и изживяване за всички в залата.

Преди месец бандата пусна ново видео - към парчето "Sa Izvora", определено от феновете ѝ, че то в в стила на криминалната комедия от 1972 г. "Pink Flamingos". Освен актуално видео, музикантите вече имат и първи албум, издаден на винил.

Билети и за двата концерта - в системата на Eventim.bg и техните партньори, както и на място. Цената им е 15 и 20 лв. за билет.

Началото и на двата концерта е от 22.00 ч. Вратите на клубовете ще бъдат отворени в 21.00 ч.

Последвайте Фейсбук събитията в "Строежа" и във Void.

Последвайте бандата във Фейсбук и нейния YouTube канал.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички