Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени представят млади изпълнители на Sofia Summer Fest 2022


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени представят млади изпълнители на Sofia Summer Fest 2022

2663

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще закрият поредното си успешно лятно турне на сцената на Sofia Summer Fest.

Тази година, групата изнася своя концерт заедно със започването на новата учебна година. Това е и една от причините "старите кучета" да дадат сцената и на млади изпълнители, които ще подгреят публиката и ще получат възможността да се качат на голяма сцена.

Концертът е на 18 септември от 18.30 часа. Първи на сцената ще се качи ансамбъл ударни инструменти Престо. Това е една от представителните камерни формации на НУМТИ "Добрин Петков" – Пловдив, в чийто състав участват ученици от специалните класове по ударни инструменти в училището. Основател и художествен ръководител на ансамбъла е преподавателят по ударни инструменти в НУМТИ "Добрин Петков" Пенчо Пенчев (в центъра на снимката). След тях от 19.30 ч. ще излезе младата изпълнителка K.Lina, чийто стил е смес от акустичен поп и класически рок с ретро елементи. Това е музиката, която харесва и която прави. Калина Баткова или K.Lina, както е нейният артистичен псевдоним, сама пише своите текстове и музика, изразява себе си и своите емоции.

От 20.00 часа, за поне двучасов сет, на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. "Имахме поредно магично лято и искаме да благодарим на публиката, че продължава да е с нас, продължава да идва на концерти и да пее с пълно гърло. Ще е специален ден, не само за нас, но и за младите артисти, които подкрепяме. Това е наша практика от много години и съм сигурен, че публиката ще ги оцени", споделя Стефан Вълдобрев.

Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерството на културата, Националния фонд култура, район "Триадица", Lenovo, Българския спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg, Fibank, ProCredit Bank и Daikin.

Пълната програма на фестивала: 

http://sofiasummerfest.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички