Свежи растения във всяка гримьорна на Helloween за концерта им в София. Хеви метъл легендите ще пият бира, вино и смути


Свежи растения във всяка гримьорна на Helloween за концерта им в София. Хеви метъл легендите ще пият бира, вино и смути

1375

Броени дни остават до пренасрочения концерт на Helloween в България, който е част от турнето им United Alive World Tour Part II.

Хеви метъл легендите идват заедно с Hammerfall и ще ударят в столичната зала "Арена Армеец"  на 13 октомври.

Дългоочакваното ново световно турне вече стартира. Бандата в момента е в Латинска Америка, последният концерт беше в Сао Пауло, Бразилия, на 9 октомври, след което поеха към  Европа. Първата им спирка ще бъде именно в София. Освен новите песни, групата изпълнява и най-големите си хитове в оригиналния състав, воден от вокалното трио Michael Kiske, Andi Deris и Kai Hansen.

Организаторите от Bulgarian Live Music се подготвят за поредната незабравима рок вечер. "Това е първият ни голям концерт в София след дългата пауза, породена от Ковид, и знаем, че феновете са зажаднели за истински хеви метъл, който ще им бъде даден в големи дози на 13 октомври", споделя Алекси Калев от BLM.

Екипите са напълно подготвени да изпълнят всички изисквания от групата. Helloween очакват да има свежи растения във всяка гримьорна, да има кофи за разделно изхвърляне на отпадъците в цялата зона на бекстейджа, както и хората, работещи с тях, да имат желание за работа. Сред другите изисквания са да има смути мейкър, достатъчно количество местна бира и вино сорт Сира. След концерта, музикантите искат да ядат италианска кухня, а специално за барабаниста трябва да има осигурени арабски нудъли. Във всички хотелски стаи пък трябва да има вани.

"Изискванията на групата са абсолютно нормални. Нищо претенциозно или много сложно за организиране. Единственото по-странно желание е тоник с краставица, който не се предлага в България, но ще бъде осигурен. Групата е твърдо решена да ни отвее, обещават ни концерт от над два часа и ние ще се погрижим бандата да е доволна от престоя си при нас", завършва Алекси Калев.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, "Технополис" и  "Български пощи".

Цените са 90 лева (правостоящи) и 100 и 110 лева за седящи места.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички