Световни рок имена в новата книга за Sevi, групата отбеляза 13 години на сцена със стилен концерт


Световни рок имена в новата книга за Sevi, групата отбеляза 13 години на сцена със стилен концерт

1122

С близо двучасов концерт и представяне на втора част на книгата "Цената да бъдеш себе си" група Sevi отпразнува 13 години на сцена.

Както MySound.bg вече писа, събитието се състоя в Sofia Live Club.

Десетки фенове от цялата страна уважиха бандата по повод двойния ѝ празник и получиха запомнящ се концерт от подбрани парчета, премиера на дългоочакваната нова книга и много бира с бранд Sevi.

Гвоздеят на вечерта беше представянето на книгата, придружено от няколко персонални видеообръщения за рождения ден на групата от световни имена в рок музиката. Те поздравиха бандата и споделиха вълнението си от участието си в новата книга, която включва любопитни подробности от съвместната им работа със Sevi.

За финал авторът Мартин Николов и редакторката Мариана Гомилева отправиха послание към почитателите и прочетоха избран откъс от книгата.

Втора част на "Цената да бъдеш себе си" предвещава да бъде силно емоционално мотивационно четиво. Освен надникване в живота на групата зад сцена - там където кипят творческите процеси и се решават житейски битки, читателите ще могат да се докоснат и до размислите на световни имена като Dieter Dierks (продуцент на Scorpions), Kane Churko (продуцент, работил с Five Finger Death Punch, Halestorm, Ozzy Osbourne и др.), Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell), Jen Majura (Evanescence), Michael Prince (музикален инженер на Michael Jackson) и др. Всички те споделят интересни впечатления от богатия си опит в музикалния бизнес и разказват за приятелството си със Sevi.

"В музикалния бизнес работата с творци, които са отворени и гъвкави, е от ключово значение за успеха. Да си широкоскроен, да опитваш, да променяш, да коригираш, е решаващо, за да прегърнеш големия успех. Има групи и музиканти, които просто "изпълняват", а има изпълнители, които са изградени и родени за сцената. В бизнеса ние го наричаме "It Factor". Е, Sevi имат този "It Factor", категоричен е Johnny Gioeli.

До края на годината групата се издаде и нов албум. Четвърти в нейната дискография, той вече беше анонсиран от синглите "Shatterеd", "Dark Knight", "Hate You" и "Drowning".

Книгата може да бъде закупена от сайта на състава www.seviband.com, през социалните канали на Sevi или на техен концерт.

Снимка: Евгени Дайчев

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички