Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Световни рок имена в новата книга за Sevi, групата отбеляза 13 години на сцена със стилен концерт


Световни рок имена в новата книга за Sevi, групата отбеляза 13 години на сцена със стилен концерт

1676

С близо двучасов концерт и представяне на втора част на книгата "Цената да бъдеш себе си" група Sevi отпразнува 13 години на сцена.

Както MySound.bg вече писа, събитието се състоя в Sofia Live Club.

Десетки фенове от цялата страна уважиха бандата по повод двойния ѝ празник и получиха запомнящ се концерт от подбрани парчета, премиера на дългоочакваната нова книга и много бира с бранд Sevi.

Гвоздеят на вечерта беше представянето на книгата, придружено от няколко персонални видеообръщения за рождения ден на групата от световни имена в рок музиката. Те поздравиха бандата и споделиха вълнението си от участието си в новата книга, която включва любопитни подробности от съвместната им работа със Sevi.

За финал авторът Мартин Николов и редакторката Мариана Гомилева отправиха послание към почитателите и прочетоха избран откъс от книгата.

Втора част на "Цената да бъдеш себе си" предвещава да бъде силно емоционално мотивационно четиво. Освен надникване в живота на групата зад сцена - там където кипят творческите процеси и се решават житейски битки, читателите ще могат да се докоснат и до размислите на световни имена като Dieter Dierks (продуцент на Scorpions), Kane Churko (продуцент, работил с Five Finger Death Punch, Halestorm, Ozzy Osbourne и др.), Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell), Jen Majura (Evanescence), Michael Prince (музикален инженер на Michael Jackson) и др. Всички те споделят интересни впечатления от богатия си опит в музикалния бизнес и разказват за приятелството си със Sevi.

"В музикалния бизнес работата с творци, които са отворени и гъвкави, е от ключово значение за успеха. Да си широкоскроен, да опитваш, да променяш, да коригираш, е решаващо, за да прегърнеш големия успех. Има групи и музиканти, които просто "изпълняват", а има изпълнители, които са изградени и родени за сцената. В бизнеса ние го наричаме "It Factor". Е, Sevi имат този "It Factor", категоричен е Johnny Gioeli.

До края на годината групата се издаде и нов албум. Четвърти в нейната дискография, той вече беше анонсиран от синглите "Shatterеd", "Dark Knight", "Hate You" и "Drowning".

Книгата може да бъде закупена от сайта на състава www.seviband.com, през социалните канали на Sevi или на техен концерт.

Снимка: Евгени Дайчев

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички