Съвместен концерт на Ildaruni, Freija и Black:l. Тройна метъл атака в клуб Live & Loud този петък


Съвместен концерт на Ildaruni, Freija и Black:l. Тройна метъл атака в клуб Live & Loud този петък

1054

Съвместен концерт на Ildaruni (Pagan Black Metal), Freija и Blаck:l предстои в столичния клуб Live &Loud от 21.00 ч. този петък, 20 май.

Ildaruni са от Армения и свирят смесица от безмилостен, интензивен блекметъл и старинни фолклорни мелодии, забравени от незапомнени времена. Лирическите теми изследват исторически висини на една отминала епоха и езотеричното разбиране на древния езически окултизъм. Зловещият пламък сега гори по-силно и групата е готова да отприщи своите дългоочаквани загадъчни заклинания.

Freija е Nordic Folk/Pagan дуо от Пловдив с репертоар, пресъздаващ скандинавски фолклорни песни, кавъри на Wardruna и други скандинавски формации, както и съвременни песни в същата тематика. Групата твори и свои авторски композиции на норвежки и фински, като отново възпява митичните истории на богове и същества от викингските саги. Freija ще разпръсне Северното сияние с древни сказания и ритуали в една епична битка за Валхала, като даде нов живот на някои забравени сюжети и ценности от миналото.

Black:I са създадени през март 2020 година от членове на Scolos и Dimholt. Дебютират с албума "Poh'rodt Graah" месец по-късно. Към момента бандата е активна и работи върху втори албум. За есента има потвърден концерт – с Impaled Nazarene и Bolg, а този ще е първа поява на музикантите пред публика.
 

Билети ще се продават на цена от 15 лева в деня на събитието само на входа.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички