Съвместен концерт на Nihilism, Infernal Storm, Клада и Historian. Металиадата е в столичния клуб Live & Loud на 4 юни


Съвместен концерт на Nihilism, Infernal Storm, Клада и Historian. Металиадата е в столичния клуб Live & Loud на 4 юни

1288

Съвместен концерт на Nihilism, Infernal Storm, Клада и Historian ще разтресе столичния клуб Live & Loud от 21.00 часа на 4 юни.

Nihilism е строго концептуална група с много ясен и уникален естетически подход, който подсилва тематиката на албумите и шоуто им на живо. Люлеейки се между музикалния контраст на дисонанса и хармонията, Nihilism потапя слушателя в новата ера на модерния блек метъл. Минималистична, тъмна и далечна, групата предава философската идея за нихилизма в мрачно и модерно изкуство. (https://www.facebook.com/nhlsmband/)

Infernal Storm е млада блек метъл банда от Гърция. Имайки официално издадено EP ("On Thorns Ov Hell") и нов състав, тя в момента работи върху промо пакет и в същото време върху своя дебютен албум. Миналия декември музикантите споделиха сцената с гръцките легенди Yoth Iria! Текстовете им са свързани с лични преживявания, както и с визията на "Left Hand Path". (https://www.facebook.com/Infernal-Storm-112055120989241/)

Клада е български блек метъл проект, понастоящем трио, който набра популярност в софийския ъндърграунд от 2014 година. Музиката на Клада се отличава със силен емоционален заряд, мелодии и динамични композиции. (https://www.facebook.com/kladaofficial)

Идеятаза  като самостоятелен проект се ражда по време на блек метъл конкурса на форума на музикантите от metal-archives. През 2013 година е записано първото EP. През 2017 г. съставът на Historian е завършен, включващ членове на Inspell, Axecutor, hereAndNow и Primitive Angel Gospoden. Първият албум "Scroll - I" беше издаден на 13 септември 2018 г. Той беше представен на същия ден на концерта на Batushka, където Historian бяха поддържаща група. Historian има много концерти - свирили са групи като Goatwhore, Welicoruss, Storm Crow и много други. (https://www.facebook.com/HistorianMetal)

Билети по 20 лева ще се продават в деня на събитието само на входа на клуба.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички