Теодосий Спасов и приятели в Sofia Live Club на 15 ноември, една вечер за НЕ пропускане


Теодосий Спасов и приятели в Sofia Live Club на 15 ноември, една вечер за НЕ пропускане

1865

Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще представят най-новия си проект "Теодосий Спасов и приятели".

Големият музикант, който може да изсвири по неповторим начин всяка мелодия на кавал, е известен и със своите оригинални идеи, за осъществяването на които събира на една сцена световни музиканти от различни жанрове.

Какво ще чуем и видим в Sofia Live Club от 20.00 часа на 15 ноември?

Теодосий Спасов: "Ще представим поп хитове в изпълнение на изключителните певци Хилда Казасян, Дони и Мартин Ташев, аранжирани в джаз стил с много атрактивни импровизации от страна на Мирослав Турийски -клавишни, Александър Леков - бас и Начо Господинов - ударни инструменти.  Ще прозвучат и любопитни инструментални пиеси".

В проекта участва музикантът с колоритен глас – Дони, с когото Теодосий Спасов е свирил чак на Еверест. Заедно с фантастичната Хилда Казасян ще представят песни на нейния баща – големият композитор и диригент Вили Казасян. В изпълнение на певеца и тромпетист Мартин Ташев ще чуем български ретро поп песни, любими на почитателите на истинската поп музика в България. Публиката ще припява незабравимата песен "Утринна сянка", но в нов аранжимент с енергията и емоцията, с които изпълнителите умеят да вдъхновяват.

Част от концерта "Теодосий Спасов и приятели" ще са едни от най-добрите пловдивски комбо музиканти. Мирослав Турийски - клавишни, Александър Леков -бас и Начо Господинов -ударни, които заедно с маестрото ще смесят музиката по неповторим начин. 

Звездният състав ще представи нов прочит на обичани песни, познати ритми и мелодии, като ги украси с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. Ще прозвучат и нови композиции, с които Теодосий Спасов ще обедини творческите, стиловите, вокалните и инструменталните умения на всички музиканти по време на концерта.

Една вечер за НЕ пропускане, настояват от управата на популярния столичен клуб.

Билети на промоцена може да намерите в мрежата на:

"Ивентим" - https://bit.ly/3fCNG9w
"Грабо" - https://bit.ly/3SUnA0l
"БилетБГ" - https://bit.ly/3TSnaYj

Концертът се провежда с подкрепата на Министерството на културата.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички