Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

The Cardigans, Bomfunk MC's, Delinquent Habits и Джон Нюман се присъединяват към ARTE Feastival 2022


The Cardigans, Bomfunk MC's, Delinquent Habits и Джон Нюман се присъединяват към ARTE Feastival 2022

2018

ARTE Feastival 2022 - семейният фестивал на България, който ще се проведе във Велинград между 26 и 28 август, добави още световни имена към своя афиш.

Към изданието тази година и вече обявените артисти ZAZ, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., Amparanoia, Gipsy Groove, Sister Bliss от Faithless, се присъединяват още имена, любими на българската и световната публика. The Cardigans (на снимката), Джон Нюман, Bomfunk MC's, Лийрой Торнхил, Delinquent Habits и DJ Regard са новите потвърдили артисти за второто издание на събитието.

The Cardigans

Шведската петорка от Малмьо се завръща в страната ни. Малко са изключителните албуми в историята на музиката, емблема за цяло десетилетие – "Gran Turismo" на The Cardigans е именно такъв – с "всяка песен-хит" статус. Групата печели световна популярност на истински поп звезди с категоричните си хитове "Lovefool", "Мy Favorite Game" и "Erase/Rewind".

Джон Нюман

Сурови, мощни вокали, комбинирани с поп музика за нон-стоп танци – това прави британския певец Джон Нюман идеален за фестивален герой. След нужна лична пауза и последвал силен рестарт, артистът и композитор, трикратно оглавявал класациите на Острова, споделя, че се чувства напълно презареден, съвсем различен човек -  в музикален и личен аспект, готов да се справи с всичко по пътя си с много нова музика. Последният му сингъл "Waiting For A Lifetime" доказва това безапелационно.

Bomfunk MC's

Ако сте слушали радио или гледали MTV през последните 20 години, няма как да не сте чували заразителните хитове от албума им "In Stereo" - "Freestyler", "Uprocking Beats" и "B-Boys & Flygirls". Финландска хип-хоп група е активна отново! Във Велинград идва в състав - фронтменът B. O. Dubb (Raymond Ebanks, преди познат като "B.O.W."), и главният продуцент - Jaakko Salovaara, още известен като "JS16".

Delinquent Habits

Хип-хоп легендите под шапката на "spanglish" рап крюто, Delinquent Habits идва в България с торба хитове, нови песни и пълни с текила чаши.

Към програмата на ARTE Feastival 2022 се включват още дийп хаус диджеят от Косово, автор на абсолютния световен хит "Ride It" Regard, и космополитният Лийрой Торнхил от култовите Prodigy, който неведнъж в запалвал дансинга със сетовете си у нас.

Богата кулинарна зона, първокласни комедийни и стенд-ъп спектакли, филмов маратон, цирк, атракции за всеки вкус и интереси допълват атрактивната програма. Най-новият и прогресивен български фестивал не само обогатява музикалната си програма, но добавя и нова детска зона – Kids Zone, за да затвърди имиджа си на събитие за всяка възраст и вкус. Мащабни семейни забавления очакват и най-малките посетители. В Kids Zone тази година ARTE Feastival предлага на малките да станат част от вълшебството на цирковото изкуство с цирк "Иванов" – бутикова селекция от висок клас акробатика, жонглиране, фокуси, номера с животни. Хлапетата ще могат да се забавляват и състезават с игрите на Mygameday.bg, да участват в арт-заниманията и в танцовите анимации и състезания на Arte Animakers, да се включат в детския научен клас с Явор Денчев и в неговите забавни и интерактивни експерименти, както и да пеят и танцуват с Бухалчето, Биби, Маргаритка и Мими – любимите герои от "Маргаритка".

Билетите за новия ARTE Feastival 2022 се продават на Ticketstation.bg и в магазини "На тъмно".

За повече информация и всички новини около АRTE Feastival посетете artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – ARTE Feastival FB Event, facebook.com/artefeastival и instagram.com/artefeastival

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички