Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Trombobby X C-Mo и Единствените им Приятели канят на "Семейни ценности" с по-голяма банда и специални гости


Trombobby X C-Mo и Единствените им Приятели канят на "Семейни ценности" с по-голяма банда и специални гости

2252

Trombobby X C-Mo и Единствените им Приятели ще представят новото си ЕР "Семейни ценности" с по-голяма банда и специални гости в Sofia Live Club от 22.00 ч. на 9 декември.

Най-новата продукция "Семейни ценности" включва шест песни, посветени на огромната фамилия на Единствените Приятели,  вече е във всички музикални платформи.

Момчетата ще представят изцяло нов звук, аранжиран за бандата, която включва 11 изключителни музиканти: TromBobby, C-Mo, Радо Казасов, Евден Димитров, Петър Йотов, Владислав Мичев, Денис Попстоев, Пламен Денчев, Борислав Бояджиев, Божана Спасова и Лилия Янакиева.

Trombobby и C-Mo се познават още от музикалното училище, но съвместната им работа започва преди шест години с бийт в Soundcloud. Следват колаборацията на C-Mo и Dayo "Doner" - част от влога на Уил Смит и "Jio" от албума "Run". Превъртаме до 2019 година, премиерната на първото им общо EP - "The Year Without А Summer" - 7 песни, записани за два месеца. ЕР-то  "Всичко е наред" излиза през 2020 г. - отново 7 песни, но този път официално семплирани от дискографията на Лили Иванова и изцяло на български език. След този рилийз, дуото се разраства и към колектива се присъединяват Единствените им Приятели - Евден Димитров (бас), Радо Казасов (барабани) и Петър Йотов (китара). Заедно момчетата създават албума "Единсвените им Приятели" чиято премиера се състоя през 2021 година.

Събитието на 9  декември ще започне с откриващ сет от Мартен Роберто и ще включва гост изпълнения от Жлъч, Григовор и Изабел.

Проектът е осъществен с подкрепата на националния фонд "Култура".

Билети за концерта може да намерите в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 15 лева. На място ще струват 20 лв.

Вратите отварят в 21.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички