Уникални зъби на сцената на Hollywood Vampires в София. Виж кой ще подгрее за тях и какви са изискванията на звездите


Уникални зъби на сцената на Hollywood Vampires в София. Виж кой ще подгрее за тях и какви са изискванията на звездите

1483

Седмица остава до първия концерт на Hollywood Vampires в България.

Както MySound.bg писа, той е обявен в "Арена София" на 12 юни. Организаторите Bulgarian Live Music и Joker Media са в готовност да посрещнат екипа на групата, който ще пристигне в България с четири тира и два буса. Те ще докарат впечатляващата сцена с размери 25 на 15 метра, включваща екрани и видеостени, на които зрителите ще могат от близо да следят случващото се. Допълнение към цялостната визия са уникалните зъби, създадени в Нидерландия специално за турнето на Hollywood Vampires. "Шоуто обещава да е неповторимо и като облик, и като визия, и, разбира се, като звук. Не е направен компромис с нито един елемент, като можем да кажем още, че ще има над 150 осветителни тела за светлинните ефекти на концерта", разказват организаторите, които вече се подготвят за изискванията на звездите.

Безспорно най-голямата от тях, която ще видим за първи път в България, е Джони Деп. Актьорът от "Карибски пирати" е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специални изисквания, само очаква да няма чушки в храната му. Най-важното изискване от страна на Алис Купър е да има заредени минимум 3 списания, множество и различен чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус, както и малко вино. Рок легендата държи да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му желания е определена марка чипс, която да е единствено с вкус на чедър. Джо Пери от Аеросмит пък е единственият от групата, който не иска алкохол. Той има изисквания за специален комплект разнообразно кафе.

Актуалната българска група Sevi и италианците от Red Roll бяха избрани от мениджмънта на хедлайнърите за съпорт. Вратите за концерта ще отворят още в 18. 00 часа. В 18. 30 на сцената ще се качат Red Doll, в 19.30 ч - Sevi, а Hollywood Vampires се очакват в 21.00 часа.

Sevi са утвърдени като една от най-успешните рок групи у нас. Бандата е била част от програмата на най-големите фестивали в страната и в последните няколко години отправя сериозна заявка и към европейската сцена. В тяхната дискография се открояват съвместни проекти със световни артисти, между които Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell), Thomas Vikstrom (Therion), Jen Majura (Evanescence), Luca Princiotta (Doro Pesch) и продуцентите Kane Churko (Five Finger Death Punch, Ozzy Osbourne) и Marco Barusso (Lacuna Coil). През 2022 подписват договор с финландската букинг агенция Stahl Entertainment и реализират две задгранични турнета - в Швейцария с американската звезда Johnny Gioeli и в Германия с Geoff Tate от Queensryche. Светлана Близнакова и ко. са пред издаване на своя четвърти студиен албум, а самият Alice Cooper сподели един от най-новите им сингли - "Hate You", на страницата на своето радиопредаване "Nights With Alice Cooper".

Red Roll е сформирана през лятото на 2018 година от четирима музиканти - Passo (вокали и китара), Leo (китари и вокали), Cesi (бас) и Jonny (барабани). Първото им EP излиза през ноември 2019 година с 6 оригинални песни под независим лейбъл във Ферара: Resisto Distribuzioni. Сингълът "Call Me Mad" постигна бърз успех, достигайки до финал в различни конкурси, включително Sanremo Rock, и се появи в ефира на различни радиостанции. През януари 2022 г. квартетът започва да записва в студио Frequenze в Монца. Албумът ще се разпространява дигитално от Universal Music Italia. Първият сингъл "Messiah" излезе на 27 май, а през септември ще бъде издаден и целият диск "Another Way Of Silence".

Билети за концерта на Hollywood Vampires в София са в продажба чрез мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, "Технополис" и "Български пощи".

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички