Ураганът Hypocrisy връхлита тази неделя


Ураганът  Hypocrisy връхлита тази неделя

1560

Остават броени дни до шоуто на Hypocrisy със специални гости Septicflesh, The Agonist и Horizon Ignited.

Както MySound.bg своевременно анонсира, металиадата ще се състои в столичната зала "Христо Ботев" на 23 октомври. "Вече нямаме никакво търпение", не крият организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Worship Tour е в разгара си и се радва на невероятен в успех и пълни зали/клубове в градовете, през които е преминал досега. С темпото, с което вървят билетите, очакваме това да се случи и тук.

Бандите пристигат с пълна продукция, 25-метров найтлайнер с ремарке и два 7-метрови кемпера. Шоуто ще е грандиозно и напълно ще оправдае дългото чакане за завръщането на Hypocrisy в България.

Ето и програмата за вечерта:

18.00 ч. – Отваряне на врати
18.30 ч. – Horizon Ignited
19.30 ч. – The Agonist
20.30 ч. – Septicflesh
21.45 ч. – Hypocrisy

Четирите групи ще носят мърчъндайз продукти, които ще може да закупите на място. В залата ще има разположени и барове с наливна (и не само) бира.

Билети за концерта на 23 октомври могат да бъдат закупени в мрежите на Bilet.bg и Ticket Station, както и онлайн на www.sme.bilet.bg и www.ticketstation.bg на цена от 60 лв. до 22 октомври включително.

В деня на събитието, както и на място, в случай, че има останали налични бройки, пропуски ще се продават на цена от 70 лева.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички