Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Васил Петров празнува Коледа с ексклузивен концерт и изложба на Любена Фокс


Васил Петров празнува Коледа с ексклузивен концерт и изложба на Любена Фокс

1640

Любимият глас на България - Васил Петров, и художничката Любена Фокс празнуват третия ден от Рождество Христово с ексклузивно събитие - концерт-изложба в арт-галерия "Анел" в столичния хотел "Анел" на 27 декември, съобщава "ВИП Комюникейшън".

Събитието е анонсирано в две части - от 18.00 ч. е откриването на изложбата на младата художничка, която рисува като старите майстори, а специалната коледна програма на изключителния певец ще започне в 19.00 ч.

Васил Петров ще представи най-любимите си коледни песни от американската, европейската и българската класика. За първи път на живо ще изпълни нови авторски коледни творби, както и песен по текст на Ангел Симеонов и музика на композитора Росалин Наков. Заедно с талантливите музиканти Мирослав Турийски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас) ще звучат "White Christmas", "Jingle Bells", "Ave Maria", “Hаve Yourself A Merry Little Christmas", "The Christmas Songs", "Winter Wonderland", "Рождество Христово" и други в обкръжението на брилянтните платна на Любена Фокс в класически реализъм – живопис. Картини, които изобразяват човешките емоции и използват предметната символика като изразно средство.

Празничната вечер ще представи специално приготвени кулинарни шедьоври от главния готвач на хотел "Анел" и висок клас вино от бутиковата изба 24/42 Estate Winery, чиито вина са отгледани в сърцето на Тракийската низина, съхранила традициите за направа на вино от древни времена. Там, край стария римски път Виа Милитарис, гроздето черпи история и зрее под нежните ласки на първите слънчеви лъчи, стелещи се над долината. Климатичните условия на района благоприятстват за създаването на богати, плътни, запомнящи се червени вина. Характерът на произведените в този район вина се определя от аромата и вкуса на червени дребни плодове, подправки и благоуханни треви.

По време на събитието ще бъдат представени и книгите на журналистката и PR Патриция Кирилова. Ще има презентация и на новия календар на агенция VIP Communication PR. На финала публиката ще има възможност да се включи в томбола и да получи куп награди.

Партньори на събитието са музей-галерия "Анел", VIP Communication PR Agency, 24/42 Estate Winery и NAO Design.Тел. за резервации: +359 2 911 99 00

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/339621697553858/?ref=newsfeed

Васил Петров издаде новата си песен "Зима" в сътрудничество с младите таланти на XS Artists Music SchoolАглея Канева, Валерия Стоянова и Сара Пейчева. Мелодията изпълва сетивата с мекотата в гласа на вокалиста и с усещането за близост и нежност, които са негов музикален почерк. Нежна балада, която се разгръща в суинг и чуваме в тригласие свежите гласове на Аглея, Валерия и Сара. С тази песен българският Франк Синатра не само дава разнообразие с този нестандартен подход, но и прави празника да звучи вечен – неизменно магичен, приютяващ и изпълнен със смисъл. Песен, която носи усещане за любов, с дълбоко чувство на благодарност и нежност, от която бликва радост с раждането на Твореца.

.

Стиховете са на Архимандрит Серафим (Алексиев), а музиката и аранжимента към песента са на Васил Петров. На китара е Стойчо Стоянов, постпродукцията на аудиото е направена от Стойчо Стоянов, XS Artists Music School. Продуцент е Маргарита Тошева. Реализацията е осъществена с подкрепата на националния фонд "Култура" по програмата "Музикални инициативи".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички