Впечатляващият мюзикъл "Алиса в огледалния свят" ще зарадва децата във Велико Търново и София през август


Впечатляващият мюзикъл "Алиса в огледалния свят" ще зарадва децата във Велико Търново и София през август

1815

Летният театър на Велико Търново посреща талантливите деца-актьори от Бон-Бон на 3 август за премиера на продукцията, включена във фестивала "Сцена на вековете".

На 9 август Бон-Бон се връщат в столицата, за да представят "Алиса в огледалния свят" в рамките на Sofia Summer Fest (Южен парк II, зад музея "Земята и хората").

Следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решавайки загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома, Алиса и малките актьори ще запленят публиката с невероятна си игра.

Редуващите се картини - майсторски разработени от творческия екип на спектакъла, брилянтната хореография и вокално майсторство, уникалните костюми, оставят зрителите без дъх, недоумявайки как е възможно деца да играят така професионално без присъствие на нито един голям актьор на сцената.

Мюзикълът "Алиса в огледалния свят" на композитора Пиърс Чатър Робинсън по текст и стихове Крис Блекууд не слиза от сцените на театри по целия свят над 10 години.

Българската му адаптация е изключително амбициозен и мащабен проект, осъществен благодарение на безграничното въображение на творческия екип, в който участват над 50 деца между 4 и 15 години.

Основана през 1995 г. от Рози Караславова група Бон-Бон е символ на качество, стил и талант. Основната ѝ мисия е да възпитава децата в любов към музиката и изкуството, като създава качествени продукции, които носят наслада на малки и големи.

Билетите за представянето на "Алиса в огледалния свят" във Велико Търново и София - в мрежата на Eventim

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички