Вълнуващото лятно събитие Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща, събира на една сцена модерните млади


Вълнуващото лятно събитие Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща, събира на една сцена модерните млади

2100

Любимото на хиляди български тийнейджъри турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща с 300.

След 2-годишна пауза едни от най-успешните български изпълнители ще завладеят най-голямата музикална сцена на открито, за да зарадват феновете на модерната българска музика с нови проекти и множество музикални изненади. Звездите на грандиозното музикално шоу ще стартират своето завръщане с пълна сила с пилотен концерт в Пловдив в парк "Лаута" на 16 юни. Следващата спирка е Морската гара в Бургас на 7 юли. И по традиция - грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще завладее столичния площад "Княз Александър Батенберг" на 10 септември.

На голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour тази година ще излязат популярните изпълнители Криско, Dara, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, Victoria, Deni, DJ Mascota & mcP, чийто хитове ще бъдат придружени от завладяващите танци на балет Nova. В турнето ще се включат и специални гост-звезди от чужбина - рапърите от Северна Македония 2Bona, които са добре познати на българските фенове с дуетната си песен с Криско "Gorilla" и хита си от последните месеци "Hiena".

Много игри, забавления и вълнуващи изненади ще очакват всички подранили фенове още преди началото на всеки от концертите, част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Специално за любителите на завладяващите вкусове, които искат да се впуснат в ритъма на музиката в най-свежата компания, Coca-Cola Original Taste пристига в нова компактна рециклируема опаковка от 300 мл., за да освежи музикалните почитатели.

Повече информация - на Фейсбук страницата на събитието, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

За ексклузивни кадри и новини около турнето може да последвате профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria в Instagram

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички