W.A.S.P. с уникален концерт по случай 40-годишнината си у нас


W.A.S.P. с уникален концерт по случай 40-годишнината си у нас

1194

Четири декади от създаването на една от най-известните, скандални и противоречиви хеви метъл банди в света - W.A.S.P., се навършват на 6 юни 2022 година.

В историята на рок-ен-рола са много малко групите, подбуждали любовта, омразата и първичните емоции така както тази. Още в самото начало, малките зали в Калифорния, а по-късно и в много страни по света, на Крилатите убийци им е забранено да свирят и представят щоуто си на живо. Уникалният шок-рок стил на W.A.S.P. провокира религиозните организации, местните градски съвети, правителства. Дори сенатът във Вашингтон провежда изслушвания в опит да забрани продажбата на записи и да спре "погрома" на сцените, където свирят.

Основателят - харизматичният фронтмен Блеки Лоулес, успешно ръководи групата вече 40 години. Той е неин вокалист и основен автор на песните още от самото ѝ начало. Уникалната му външност, социалните и политически му изказвания извеждат бандата до световни висоти. Продадени са милиони записи и е оставено наследство от множество разпродадени шоута по целия свят.

С участието на басиста Майк Дуда (Mike Duda) и китариста Дъг Блеър (Doug Blair), чиито стаж в състава е съответно 26 и 18 години, и заедно с изключителния барабанист Акуилс Пристър (Aquiles Priester), бандата ще ни върне там, откъдето започна всичко. Екстравагантното сценичното шоу, което много фенове никога не са виждали на живо, ще мине и през България по покана на BGTS.

Коцертът ще се състои на колодрум "Сердика", "Арена София", 20.00 часа на 18 май 2022 година. Вратите ще отворят в 18.00 часа.

Първите билети са на промоционална цена от 55 лева.

Децата до 7 години включително ще влизат безплатно. Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Билети - онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, "Български пощи", касите на "Фаст Пей" (Fast Pay), Usit Colours и други. Електронните версии на пропуските не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период. Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването.

Промо видео на турнето:

https://www.youtube.com/watch?v=BWKkwHfvqso

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички