Bob Marley Earthday с трибют в Mixtape 5


Bob Marley Earthday с трибют в Mixtape 5

4795

Bob Marley Earthday по традиция се отбелязва със силно събитие в столичния клуб Mixtape 5 всяка година. Трибютът към краля на регето този път ще се състои от 21.30 ч. на 10 февруари, петък. Както MySound.bg  нееднократно писа, последните издания на концепцията се провеждат в двете зали на заведението, което винаги е давало възможност за широк лайн-ъп и разделяне на артистите в зала за банди и зала за диджеи. Тази година, както и всяка предишна, събитието ще завземе локацията, но сега помещението ще е само едно. Това донякъде означава, че ще се наложат някои ограничения.  Да, лайн-ъп-ът няма да бъде толкова дълъг, както преди, и свирещите групи ще бъдат две. Но, за сметка на това, организаторите залагат на качеството и ексклузивитета на артистите, за сметка на бройката им.
Двете формации, които ще участват в Bob Marley Earthday, са непознати за голяма част от по-младите почитатели на регето у нас. Едната банда е съвсем нова за сцената, изградена е около Volen Milchev и ще излезе за първи път пред публика в своя наскоро изграден състав. Другата е Roots Souljah. По-възрастните фенове на стила познават проекта като един от водещите в страната допреди няколко години. После музикантите си дадоха почивка. Специално за това събитие обаче, Roots Souljah ще се завърне в оригиналния си състав и ще забие за първи път заедно след няколко години, в комбинация с някои от най-силните ни реге артисти.
Освен двете групи, на сцената ще се изявят и няколко силни MC-та и диджеи. Зад пулта ще застанат селекторите на Zionlionz Soundsystem, както и Kin Dread. С микрофоните ще се заиграят Kappa Irie, Irie Bear, Nick Upliftah и NRG_D. Да, списъкът с артисти е доста по-къс от преди, но нищо няма да липсва в сценичните изяви на изпълнителите.  Билети - в мрежата на Ticketlogic на цена 10 лв. Такава ще е стойността на входа и в деня на събитието, но до 22.00 часа.  След това цената на пропуска става 12 лв.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички