Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Homelesz и Ъпсурт откриват грандиозния финал на "България търси талант" 2022, илюзионистът StarBoy AYVON е победителят в "Спаси талант"


Homelesz и Ъпсурт откриват грандиозния финал на "България търси талант" 2022, илюзионистът StarBoy AYVON е победителят в "Спаси талант"

1776

Homelesz и Ъпсурт ще дадат с новото си парче силен старт на грандиозния финал на "България търси талант" 2022 на живо по bTV от 20.00 ч. тази неделя. 

Звездното изпълнение на специалните гости ще изстреля шоуто в ново измерение с изумително продължение - пълно с неочаквани и впечатляващи номера на сцената, които ще представят 12-те финалисти, уверяват от екипа на риалитито.

Илюзионистът StarBoy AYVON (на снимката) е големият победител в онлайн играта "Спаси талант". Той получи най-голям брой гласове в рамките на 24 часа, в гласуването на talent.btv.bg и се завръща в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв. в осмия сезон на "България търси талант". Той ще стъпи директно на големия финал. Илюзионистът, който мечтае за собствено шоу в Лас Вегас, грабна сърцата на зрителите в последния полуфинал с перфектно представено, зрелищно мини шоу с огньове, вериги, чудесни декори и сюжет, красиви асистентки, страхотни танци и костюми.

"Мечтая за сцената на Лас Вегас. Знам, че пътят не е лесен и ще мине през много трудности и лишения, но аз обичам това изкуство и съм готов на всичко, за да стигна до най-престижните сцени в целия свят", споделя 19-годишният StarBoy AYVON.

Явно пътят му към големите световни сцени и собствено шоу в града на мечтите минава през бляскавата сцена на "България търси талант". А на нея на финала ще се качат още 5-мата спечелили Златен бутон през сезона - Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов - Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna. Там са и 6-мата финалисти от трите полуфинала - танцов състав към читалище "Наука – 1901 г." гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, група , балет Вега, Стефан Иванов и Военен университет "Васил Левски".  

Бъдете готови за страхотно настроение и много изненади и да не пропускайте да подкрепите своя фаворит с есемес в гласуването по време на живото предаване. Преживейте кулминацията на осмия сезон на "България търси талант" и онлайн с 360 градуса livestream на www.talant.btv.bg. Там ще откриете и всички новини за шоуто и номерата за гласуване по време на финала, приканиха от екипа на предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички