Тъмната част на годината започва с парти на Gorgon фест


Тъмната част на годината започва с парти на Gorgon фест

1106

Всички, които отбелязват празника Хелоуин (Halloween) - 31 октомври, да се стягат отдалеч, приканиха от щаба на "Горгон" (Gorgon), които не пропускат да съберат "тиквениците" по случай началото на тъмната страна на годината.

Партито е в столичния клуб The Box от 20 часа.

Ще свирят господарите на твърдия звук-EBM/индъстриъл - зверовете Siva Six (www.myspace.com/sivasix). Те участваха на първия Gorgon фест в сградата на една изоставена фабрика. Сега се завръщат още по-силни с чисто нов албум, който ще излезе през януари в каталога на една от водещите фирми за индъстриъл- Alpha Matrix. Тя издава проектите на формации от ранга на Front 242, Unternull и Leatherstrip, припомниха организаторите.

Музикантите са обещали да представят за 90 минути хитове от първите си два диска, както и няколко песни своята предстояща продукция. "Очаква ни дълга нощ", не скриха от щаба на "Горгон".
 
Siva Six имат няколко албума: "Rise New Flesh", "Black Will" и "Flesh And Will Resurrected" - преиздаден с нов мастеринг дебют, плюс втори диск с ремикси от известни имена на електро сцената- XP8, Noisuf-X, Soman, Mono No Aware, Vigilante….

Съставът се е изявявал в Япония, България, Румъния, Италия, членовете му са по сцените на фестивали в Норвегия, Великобритания и други. Албумите на бандата присъстват в алтернативните класации на Италия (1-о място), Германия (6-о), а ревютата музиката й са винаги положителни.

Още една група ще весели родните купонджии в нощта на Хелоуин- Cygnosic. BLC Productions са нейни издатели, бандата удря с EBM/индъстриъл и ще се хареса на феновете на твърдия ритмичен саунд (www.myspace.com/cygnosicmusic).

DJ Уил (DJ Will) пък ще продължи започнатото със сет, миксващ индъстриъл, EBM и пауър нойз.

В програмата са предвидени огнено шоу от гротескни клоуни, томбола и много други изненади.
 
Още - на:

www.corvus-records.com

www.myspace.com/corvusrecordsbg

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички