Тома и Албена отново начело във Великолепната шесторка


Тома и Албена отново начело във Великолепната шесторка

5836

Тома и Албена отново оглавиха седмичното класиране във "Великолепната шесторка", стана ясно от предеването по по bTV снощи.

Звездните дуети събраха още над 25 000 лева от зрителското гласуване.

С това общата сума за проекта „Семейство за всяко дете” вече надхвърля 230 000 лева. В тяхна подкрепа пяха именити български спортисти, поканени от Йорданка Благоева, а виртуозният цигулар Васко Василев навръх рождения си ден поздрави зрителите със специално изпълнение на живо, с което показа съпричастността си към благотворителната мисия на bTV, УНИЦЕФ и „Глобал филмс”.

Участниците избраха и песните си, с които ще продължат състезанието помежду си във вторник. Теди и Николай ще изпълнят "I Will Survive", Бони и Емо - "Hands Up", Наско и Йорданка Благоева - "One Way Ticket", Тони и Славчо - "Dancing Queen", Албена и Тома - "I’m So Excited", а Валя и Кольо - "Daddy Cool".

С набраните средства от "Великолепната шесторка" ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ "Семейство за всяко дете", който цели затварянето на дома за бебета в град Шумен и създаването на център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство.

Както MySound.bg вече съобщи, за децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители. Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички