Absolut-на Миленита! Наздраве


Absolut-на Миленита! Наздраве

10161

"Направи мига абсолютно преживяване", е мотото, под което ще премине поредната презентация на водка Absolut.

Марковата напитка обещава да изненада ценителите с изключителна лимитирана серия със специално парти, на което ще ще изявят Миленита, Рони от Насекомикс (Nasekomix), Хелп Ми Джоунс (Help Me Jones) и DJ Мартен (DJ Marten) в зала 6 на НДК този петък.

Вход свободен.   

Шведската водка ще държи в очакване хилядите си български фенове до края на октомври, когато Absolut Glimmer Limited Edition ще бъде представена официално. С новата серия логото за пръв път посяга към външния вид на емблематичната си бутилка. От създаването си през 1979, водката никога не е променяла формата или стъклото, в което е бутилирана.

Absolut Glimmer е феерия от светлина и вдъхновение, издават светнати с новия продукт. Както предишните лимитирани серии, и тазгодишната бляскава бутилка разлива своя философия. Във времена, когато тенденциите в модата, музиката и технологиите се променят всяка минута, да си на точното място и в правилния момент, е истински ценно. С екслузивната си серия напитката напомня, че има само „тук и сега”, приканва да уловим блясъка на момента и да го изживеем пълноценно. Бутилката е предизвикателство за колекционерите и стилен подарък за всички, които умеят да живеят за мига.

Следвайки философията на марката – да бъде близо до изкуството – абсолютното парти ще съчетае музика и зрелищно светлинно шоу по неповторим и стилен начин.

Водка Absolut е един от най-големите примиум брандове сред спиртните напитки в света и се разпространява на 126 пазара. Той достига продажби до 11.7 милиона деветлитрови каси през 2008 (99.7 милиони литра). На ден се произвеждат 600 000 бутилки. Всяка една от тях е създадена в град Охюс, Южна Швеция. Питието е част от Pernod Ricard от юли 2008, които притежават едно от най-престижните портфолиа с алкохолни напитки в света.

Pernod Ricard e член на социални организации, подкрепящи умерената консумация на алкохол.

Научете повече за отговорното консумиране на www.konsumirai-otgovorno.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички