Amsterdam Dance Event 2010: много снимки в албума на спомените


Amsterdam Dance Event  2010: много снимки в албума на спомените

1535

Петнайстото издание на Amsterdam Dance Event (ADE) завърши с фамозен концерт на Кълийс (Kelis).

Шармантната изпълнителка се появи на сцената на клуб "Парадисо" с около час и половина закъснение.

Мястото представлява стара църква, преобразувана в заведение на три етажа. В перефектна физическа форма, на високи токчета и диско костюм  ала Бони Ем (Boney M), певицата  заяви, че е тук не само за да забавлява, а защото Амстердам е "нейният град". Публиката изпадна в истерия и аплодираше лудо всяка нейна дума.

В продължение на  час и половина Кълийс представи албума"Flesh Тone". Прозвучаха култовите"“Acapella",  "4th Оf July", "Scream" и  "Spaceship", а и някои стари парчета с нов звук - "Milkshake" например, миксирано приятно с хита на Мадона (Madonna) "Holyday", както и "Get Along With You", стриктно спазвайки концепцията на фестивала за електронен саунд. Настояването за бис беше едно от най–силните, които съм чувал някога, и американката, разбира се, го уважи, излизайки да изпее "Song For A Baby".

Концертът на Кълийс беше черешката на тортата, а сладишът бе четиридневен луд фестивал в столицата на Холандия. За първи път от съществуването на феста беше трудно да се намерят билети за големите партита, а конферентните пропуски бяха продадени много преди началото му.

През петте дни на събитието като на някакъв приказен електронен парад дефилираха с уникални гигове десетки диджеи, сред които Армин ван Бюрен (Armin van Buuren), който успя да си запази короната на N 1 диджей вече четвърта година подред, в невероятната конкуренция на Давид Гета (David Guetta), Роджър Санчез (Roger Sanchez), Пол ван Дайк (Paul van Dyk), Джуниър Джек (Junior Jack), Джош Уинк (Josh Wink), Дъбфайър (Dubfire),  Fedde Legrand, DJ Чус (DJ Chus), Адам Байер (Adam Beyer), Свен Вет (Sven Väth), Фери Корстен (Ferry Corsten) и още десетки майстори на пулта в най-различни стилове и комбинации.

Програмата беше внимателно подредена така, че да предизвиква съжаление у всеки любопитен, че не може да е на две или три места едновременно. И същевременно да се радва, че е там, където е!

Както и миналата година, специалните кореспонденти на МуSound.bg се убедиха в перфекционизма на организаторите и видяха фестивал, който ще се помни дълго.

Живот и здраве, догодина отново!

Още инфо за това как се развихри ADE 2010 -  на

http://www.amsterdam-dance-event.nl/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички