Емилия замени авторските балади с хитове на Уитни и Ана Виси


Емилия замени авторските балади с хитове на Уитни и Ана Виси

6231

Емилия събра възторжени почитатели в столичния клуб Playhouse снощи.

Поп-фолк певицата грабнa сърцата на всички с десетки чувствени и романтични балади, нейна запазена марка от години. За изненада на почитателите й, звездата почти напълно замени авторските си хитове с репертоар от световни поп парчета и някои от най-актуалните песни на нейни колежки. До ранни зори звучаха мегахитове на Галена, Преслава, ДесиСлава, Милко Калайджиев и нейните любими певици - Ана Виси и Уитни Хюстън.

Изпълнителката не пропусна да зарадва посетителите с някои от най-хубавите си песни от по-ранните години като "Хайде на купона", "Целувай ме", "За мене забрави" и "Изгори ме с устни". Именно серията от успешни балади във времето успя да наложи името й и да я изстреля към върховете на славата.
Русото изкушение на "Пайнер", което изненада и с нов, потъмнен цвят на косата, изпя няколко пъти нашумелите парчета "Двойно" и "Пробвай ме" от своя последен албум "Така ми харесва".

Кулминацията на вечерта бе изпълнението на мегахита "Аларма" на най-обсъжданото напоследък женско трио МегаМалина, Емилия и Галена. Часове преди участието на звездата, поп-фолк изпълнителките триумфираха на годишните музикални награди на телевизия "Планета" и грабнаха статуетката за артистично присъствие на изпълнител във видеоклип.

Именно "Аларма" бе и специален поздрав от Емилия за компанията на автомобилния състезател Румен Дунев, празнуващ рожден ден със свои приятели.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички