Funky Bites: защото вярваме във винила!


Funky Bites: защото вярваме във винила!

5214

Пет месеца след стартирането си Funky Bites, месечните соул фънк вечери със Soulmate, продължават да набират все по-висока скорост.

Въпреки инцидентното нарушаване на традицията те да се провеждат всеки първи петък от месеца, феновете на позитивните фънки вибрации ще си получат петъчната доза добро настроение и през март.

Както винаги домакин на събитието (от 21.30 ч. довечера) ще бъде варненският бар Bolla. Характерните за Funky Bites стилове соул, фънк, бугалу, олдскуул диско, латино и афро ритми отново ще изпълнят уютното пространство, за да го превърнат в зона, свободна от лоши мисли и делнични проблеми.

Вход свободен.

Феновете на винила, които с всяко изминало издание на събитието стават все повече и повече, отново ще могат да заровят пръсти сред десетки грамофонни плочи, да си купят от тях, а и да предложат за продаване свои. Защото вярваме във винила.

Добромир МързовSoulmate, е баща, колекционер на грамофонни плочи, радиоводещ, диджей. През 1992 се влюбва във фънка и оттогава не спира да изследва многообразието на този стил. Малко по-късно започва да колекционира любимата си музика на грамофонни плочи, които счита за най-съвършения музикален носител. Има особено отношение към 7-инчовия формат и в чантата му винаги могат да се намерят изкусителни винилови изненади. Автор е на блога за фънк и соул музика Funky Bites (http://funkybites.blogspot.com/).

0т 2004 е автор и водещ на няколко музикални предавания на вълните на Радио Варна. В момента се е посветил на шоуто "45 оборота в минута", което е в ефир от април 2009 и в което може да се чуе най-доброто от световната фънк, соул и джаз музика от 60-е години на миналия век до днес.

Бар Bolla е на улица "Александър Малинов" 1.

Още - на:

http://funkybites.blogspot.com/
http://www.bollabar.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички