Поли Генова с разцепено чело от телевизионен декор


Поли Генова с разцепено чело от телевизионен декор

5725

Поли Генова претърпя нелеп инцидент вчера по време на репетициите на шоуто "На инат".

Водещият Марк О’Селски впряга сили в шоуто вече по "Нова телевизия" всеки делничен ден от 23.00 до 23.30 ч.

Вокалистката, която ще представя България на финалите на "Евровизия" 2011 Дюселдорф през месец май именно с тази песен, разцепи челото си в декора на студиото и се наложи да бъде залепена в болница. Освен неколкосантиметровата рана, Поли има и солидни охлузвания в горната част на челото.

Всичко това се случва точно ден преди заминаването й за Румъния, където ще промоутира изпълнението за съседите. С присъщото си чувство за хумор тя написа на статуса във Фейсбук (чрез телефона си още от болницата) следния текст: "Шат, на патката главата!". Поли качи и снимка в социалната мрежа на залепената си глава час по-късно.

"Инцидентът има и леко добра страна, защото затваря устите на жълтите издания, че съм отстранена от телевизионния екип", коментира за MySound.bg певицата.

Новият сезон на предаването (досега в ТV7) с водещи магарето Марк О’Селски и Силвия Драгоева стартира по "Нова телевизия" с гост Петко Бочаров в понеделеник от 23 часа. За вторник да си поговори с анимационния водещ е поканена една най-обичаните български поп звезди - Мария Илиева.

Поли Генова твърдо ще е част от бенда на Дани Милев и през този сезон, като ще отсъства само в дните, когато ще е заета с подготовката за Дюселдорф.

Токшоуто ще разнищва топсъбитията в България две питиета по-късно.

Под звуците на роял и облян в неонова светлина в новото си студио, напомнящо нощен бар, доказаният майстор на словото Марк О’Селски ще обсъжда злободневните теми на деня, поднесени "алангле" и с чувство за хумор.

Директен, предизвикващ и безстрашен както досега, любимецът на народа ще изненадва и провокира гостите си, без да им спестява изкушението да разкрият себе си. Водещият ще се инати и ще поставя събеседниците си в необичайни ситуации, но не самоцелно и враждебно, а за да ги извади от контекста на познатото досега клише за тях.

"Интервюто на живота ми" е рубриката, на която "На инат" акцентира. В нея Марк О’Селски ще посреща основните гости на шоуто.

Компания на домакина ще правят чаровната му асистентка Силвия Драгоева, а за атмосферата ще се погрижи бендът, съставен от четиримата верни музиканти – Пианистът, Китаристът, Басистът и Певицата Поли Генова.

За да бъде в тон с настроението на зрителя в късния час, предаването ще предложи смях под формата на поредица от нови и разнообразни рубрики.

Марк О’Селски ще приключва всяко издание на шоуто с емблематичните си крилати фрази, всяка от които с потенциал да бъде включена в специална колекция от избрани сентенции на велики автори.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички