Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"
Captain Hollywood попълва афиша на Spice Music Festival 2024
Голямата комбина: Pеro Defformero и Обратен ефект с общо тържество
D2 на 25! Емблематичната група кани почитателите си на голям концерт с много гости в зала 1 на НДК
Енергичното дуо Diskobajagi с шеметен клубен сет в "Строежа"
На Гергьовден с Bell Witch и The Keening в София

Jamiroquai хедлайнъри на главната сцена на Exit 2011


Jamiroquai хедлайнъри на главната сцена на Exit 2011

5010

Ейсид джаз и фънк лидерите Джамирокуай (Jamiroquai), заедно със своя вокал Джей Кей (Jay Kay), чийто ентусиазъм не избледнява с годините, потвърдиха участието си на главната сцена на фестивала Exit 2011.

С деветнадесетгодишна кариера и безброй хитове зад гърба си, не е никаква изненада, че този сценичен спектакъл пленява публиката навсякъде и до момента. Освен най-големите си хитове те ще представят и свежи парчета от новия си, седми студиен албум "Rock Dust Light Star", издаден през ноември 2010.

Създадена през 1992, формацията се качва на световната сцена заедно с други британски джаз фънк формации като Инкогнито (Incognito) и Бранд Ню Хевис (The Brand New Heavies), но много скоро ги изпреварва като популярност. Първият й сингъл "When You Gonna Learn" я прави моментално обект на внимание от страна на Sony - звукозаписната компания, която издава и дебюта й "Emergency On Planet Earth".

Голямата известност идва със следващата продукция - "The Return Of The Space Cowboy", но светът научава за музикантите от "Travelling Without Moving" през 1996. Сингълът "Virtual Insanity" се превръща в абсолютно задължителен саундтрак за всеки клуб, а Джейсън Кей става един от най-обичаните ейсид джаз и поп изпълнители. Деветнадесет години след създаването си, той все още безапелационно демонстрира уникалното си присъствие и звучене, поразкрасено през годините от електро или поп елементи. Комбинацията от копринен вокал и визия, създадена с много въображение изважда проекта от всякакви познати рамки и го нарежда сред най-цветните и неподражаеми артисти, които се радват на дългогодишна кариера, увенчана от много хит сингли: "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L".   

И след 25 милиона продадени копия от албумите си, награда "Грами" (Grammy) през 1997, безумно количество откачени шапки и един суперуспешен концерт в Белград, Джей Кей се завръща в Сърбия като хедлайнър на тазгодишното издание на прочутия фест, готов да изнесе грандиозно шоу на главната сцена. Последният албум на групата "Rock Dust Light Star", който - за радост на феновете, е част от програмата на шоуто, е завръщане към базовото звучене на групата – с други думи диско-фънк, който те примамва да се полюшваш и подскачаш в ритъм.

И въпреки че те много отдавна нямат нужда от доказване, Джамирокуай все още са известни като една от групите, която всеки път се качва на сцената, сякаш за последно и точно това е, което морето от танцуващи хора ще види и на главната сцена на Exit през юли.

Все още могат да бъдат закупени промоционални билети за фестивала -

https://shop.ticketpro.bg/en/Event/Detail/602/exit-festival-2011

Промо периодът за билетите за Exit в България започна от 2 март (сряда). Той важи първите 20 дни - тоест дo края на март. По време на този промо период цената за 4-дневен билет е 100 лева, което е уникална отстъпка от 55% от финалната цена 230 лева. Промо билетите са ограничено количество. Стандартната цена ще бъде 120 лева за 4-дневен билет, а билет за къмпинга струва 50 лева. Цената на пропуските в последния момент (месец юли) ще бъде 230 лева.

Организаторите са се погрижили и за транспорт до фестивала. Ваучерите за отиване и връщане от 100 лв. могат да бъдат закупени заедно с билетите за самото събитие и къмпинга. Опциите за пътуване са две – тръгване от София за Нови Сад или на 4 юли, или на 7 юли, а връщане от Нови Сад на 11 юли, или 12  юли.

Пакетът от 4 юли до 12 юли е за тези фестивални лъвове, които искат да се възползват от пълната програма за престой на популярния фестивален къмпинг.
 
Всички, които желаят да станат част от Exit 2011, могат да поръчат своите билети в мрежата за продажба на Ticket Pro или онлайн на: www.ticketpro.bg

Повече инфо за Exit:

www.exitfest.org

http://bit.ly/exitbulgaria 

twitter.com/ExitBug  

http://www.facebook.com/#!/ExitBG

Снимки от Exit 2010:

http://www.flickr.com/exitfestival

Кадри от Exit 2010:

http://www.youtube.com/EXITFestivalTV

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички