Спечели лична среща със Cypress Hill на Loop Elevation 2011


Спечели лична среща със Cypress Hill на Loop Elevation 2011

4822

Подвижната сцена на Loop Elevation ще отпътува от храм-паметник "Александър Невски" за Разлог в 10 часа сутринта на 23 юни.


Родната алтърнатив банда Джеръми (Jeremy) ще свири на платформата, ескортирана от моторите на MOTO.BG и мобилните мото линейки, които ще бъдат на разположение по време на фестивала.

Подвижната сцена ще пристигне в Разлог, за да сложи началото на пре-партито за първото издание на събитието. Вход свободен!

Момчетата от Джеръми ще поднесат 100 % рок на всички присъстващи от 19 ч.. БГЗ е името на следващата банда, която ще завладее публиката с новаторски микс от electric dubs и лек фънк привкус.

Веднага след тях на сцената ще стъпи радиоводещият от Z-RockКраси Москов, който е приготвил безупречен диджейски сет. Гвоздеят на вечерта ще бъде томбола за един Meet & Greet с рап величията от Сайпръс Хил (Cypress Hill)!

Всеки от присъстващите може да бъде щастливеца, който да се срещне на живо с любимците си от втория ден на Loop Elevation.

Организаторите си запазват правото да поднасят приятни изненади през цялото време до старта и по време на самото събитие.

Поредният сюрприз в програмата е третата сцена на фестивала – Monster Stage!Тя ще бъде разположена във фън-зоната, близо до скейт парка. Хип-хоп диджеи, най-добрите български рапъри в лицето на Бобо, DVD и други и брейкбийт и дръм-ен-бейс ще озвучат с пълна мощност Monster Stage.


Подготовката на терена за фестивала напредва с пълна сила (на снимката), екипите работят денонощно по строежа на сцените и всичко върви по предварително изготвен план, за да може Loop Elevation да отвори врати още на 23 юни.

Синоптичната прогноза за 23 и 24 юни е повече от обещаваща - предимно слънчево с максимални температури 24 градуса.
 
За 25 юни обаче има вероятност за променлива облачност с краткотрайни превалявания от дъжд, предимно в следобедните и вечерните часове. Организаторите на напомнят на всички да не забравят топли дрехи, дъждобрани и подходящи обувки за дъждовно време.

Билети - чрез мрежата на Shop.elevation.bg, Eventim, Ticketpro, Ticketstream, Bgbileti.com

Повече инфо - на:

www.elevation.bg

Панорамен изглед от Loop Elevation:

http://elevation.bg/bg/news

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички