Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Armin van Buuren с невиждано лазерно шоу на феста Solar Summer


Armin van Buuren с невиждано лазерно шоу на феста Solar Summer

5787

След ударните партита с Тиесто (Tiesto), 5-часовия денс маратон на Локо Дайс (Loco Dice) и Дъбфайър (Dubfire) и хаус фиестата на Марк Найт (Mark Knight), Мартин Тен Велден (Martijn Ten Velden) и Фед ле Гранд (Fedde le Grand), организатортите на Solar Summer 2011 обещават достойна кулминация на фестивала.

Както MySound.bg вече огласи, десертът ще бъде сервиран на Cacao Beach довечера от рекордьора по електронни титли - Армин ван Бюрен (Armin Van Buuren).Нетипично за звезда от подобен ранг, диджей № 1 за последните четири години, който пристига със собствен самолет, не е предявил екстравагантни изисквания. Той е пожелал да бъде регистриран под чужда самоличност в петзвездния хотел в Слънчев бряг, където ще отседне.

Няма друг диджей, който може да се сравни с успехите и с милионите фенове, които има холандската мегазвезда. Артистът покори българската публика миналото лято на Solar с невероятен спектакъл, продължил няколко часа по-дълго от предварителните договорки. А за емоцията и заряда на партито достатъчно говори фактът, че височайшият гост обяви гостуването си на Solar за най-доброто негово парти 2010.
 
И след високо вдигнатата летва от най-големия му претендент за фенската любов – Тиестo, на откриването на фестивала, Ван Бюрен се заканва, че ще направи финала наистина грандиозен. Той пристига в пълно парти снаряжение, включващо 20 лазера, с които ще направи най-голямото, невиждано досега у нас шоу. За свой подгряващ диджей холандецът избра новоизгряващата американска звезда Blake Jarrell. Той лично бе обявен от влиятелния холандец за "надежда 2007" в класацията на списание DJ Mag Top 100. Освен подкрепата на Армин, Jarrell се радва на вниманиието и на артисти като Markus Schulz, Тиесто, Фери Корстен (Ferry Corsten), Paul van Dyk, Pete Tong, Gareth Emery, Джон Дигуид (John Digweed) и (Paul Oakenfold).

"Най-доброто парти на годината. Огромно благодаря на невероятните хора на България", така Марк Найт представи за хилядите си фенове по света своето участие на Solar Summer. Като подарък за 10-о юбилейно изданиe на събитието, тримата диджеи доведоха в България официалното MC (Master Оf Ceremonies) на най-известното в света денс събитие - Sensation, в Холандия. Истински майстор на забавленията, MC Gee не остави дори за момент публиката да си поеме дъх. И така - до 7.30 часа сутринта.

Опиянени от емоцията на невероятното шоу, и тримата диджеи решиха да останат още един ден в България, наслаждавайки се на плажа в Слънчев бряг.

Горещи вести за Solar Summer - на:

http://www.facebook.com/#!/yaltaclub

www.solar.yaltaclub.com

twitter.com/yaltaclub

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички