Почитат рождения ден на Louis Armstrong със специален концерт


Почитат рождения ден на Louis Armstrong със специален концерт

5651

Управата на Студио 5 кани на много специален рожден ден довечера.

Звездна формация от български музиканти се събира в проекта Old Gold Band заради Луис Армстронг, чиято 110-годишнината ще бъде отбелязана в популярния столичен клуб от 22.00 часа.

В Louis Armstrong Tribute ще вземат участие Генчо Въртовски – тромпет, Петър Момчев –  сопран и тенор саксофон, Цветан Троянски – тромбон Митко Добрев-пиано и Митко Гидишки–контрабас и баскитара.

Тъй като думите са безсилни да изразят величието и заслугите на покойния джазмен, то ще говорят стандартите, които той ни завеща.

Музиката, само и единствено музиката, може да ви помогне да усетите кой е Сачмо – харизматичен, магически, очарователен, с талант, отвъд понятия като раса и време, отвъд всекидневието - във вечността. Армстронг е не просто музикант – той е послание да бъдем по-истински и по-отдадени на това, което обичаме.

Old Gold Band е създаден през 2007 от студийни музиканти, част от които са солисти на Биг бенда на БНР. Обединени от идеята за по-мека, камерна звучност на традиционния джаз, изпълнителите предлагат твърде интересен и многолик репертоар.

Билети за събитието на цена от 10 лв. - в касата на Билетен център, НДК, в Студио 5 и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.

Преди Louis Armstrong Tribute на същото място - от 19 ч., ще се бъде представен "Разбираш ли ме правилно?" - моноспектакъл на Георги Мамалев.

Режисьор е Андрей Баташов, а музиката е дело на Асен Драгнев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички