Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Алекс Раева, DJ Дончо и Мастило забиват на Lenovo DO Tour в София


Алекс Раева, DJ Дончо и Мастило забиват на Lenovo DO Tour в София

6115

Пътуващото шоу на един от лидерите в производството на компютри и лаптопи – глобалния гигант "Леново", пристига в София днес.

Камионът на Lenovo ще е на площад "Александър Батенберг", отворен за посетители от 14 ч. до 20 ч. В шоуто ще се включат и едни от най–популярните български изпълнители - Алекс Раева, DJ Дончо (DJ Doncho) и група Мастило.

Музикалната част на събитието ще бъде открита със сет на DJ Дончо в 14.30 ч. След него Мастило ще забавляват присъстващите с едни най- добрите парчета от репертоара си. Освен тях ще отговорят и на музикалните предизвикателства на феновете, отправени към тях в официалната страница на Lenovo Bulgaria във Facebook.

Вечерта изявата ще продължи с дуото Алекс Раева/ DJ Дончо (двамата на снимката). Те ще представят популярните си парчета "Revelation" и "My Love". Тандемът се наложи на сцената в последните години благодарение на комбинацията от денс и хаус музика, съчетана с мелодичните вокали на певицата.

Освен музикалното парти, което очаква столичани, те ще имат възможност да се докоснат до най-новите технологии на Lenovo. На място ще бъдат демонстрирани последните продукти и технологии на компанията.

"Турнето DO Tour е част от стратегията на Lenovo да се фокусира върху онези хора, които наричаме "DОers". Ние не просто произвеждаме настолни и преносими компютри, а искаме да помогнем на нашите клиенти – без значение дали те са млади предприемачи, хора на изкуството, бизнесмени или студенти – да бъдат по-добри в ежедневната си работа и да сбъдват мечтите си, като използват изключителните инструменти, които Lenovo предлага", казва Емес Биро, маркетинг мениджър за Източна Европа и Турция.

Присъедини се на място или виртуално, направи и спечели. Едновременно с пътуването на шоуто, Lenovo DO Tour може да бъде проследено и онлайн. На адрес www.lenovodotour.com посетителите могат не само да видят най-новата информация за камиона на DO Tour, но също и да участват в онлайн конкурса за потребители, които отговарят на профила DОer. Участниците в състезанието могат да се присъединят към деветте предизвикателства по теми като "Околна среда", "Достъп до технологии", "Забавление", "Изкуство и дизайн", "Представяне и бързина", "Реклама" и други. По един лаптоп Lenovo за всяко едно от 9-е предизвикателства и едноседмично пътуване до Пекин, Китай, са наградите, които очакват победителите в конкурса, обясняват организаторите.

Компанията Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е посветена на създаването на изключителни персонални компютри. Бизнес моделът й е изграден върху иновация, оперативна ефективност и удовлетворение на клиента, като също така се фокусира в инвестиции на развиващите се пазари. Създадена при придобиването на IBM Personal Computing Division от Lenovo Group, компанията разработва, произвежда и продава надеждни, висококачествени, сигурни и лесни за употреба технологични продукти и услуги по целия свят.

Lenovo има центрове за изследване в Ямато, Япония; Пекин, Шанхай и Шенжен – в Китай; както и в Ралей, Северна Каролина, САЩ.

Още - на:

www.lenovo.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички