Входът към международната електронна музикална сцена


Входът към международната електронна музикална сцена

1159

Шестнайстото издание на най–големия клубен фестивал в света - Амстердам Денс Ивент (Amsterdam Dance Event)(ADE), ще се състои от 19 до 23 октомври.

Не случайно организаторите наричат фестивала "Вход към международната електронна музикална сцена", тъй като най–влиятелните артисти, както и най-обещаващите нови лица на електронната музика са минали на сцената в Амстердам през годините. А не малко от тях дължат кариерата си именно на този бляскав фестивал. Те не само превръщат 5 от октомврийските нощи на Амстердам в бели нощи с невероятните си партита, но и силно скъсяват разстоянието между себе си и феновете и журналистите.

Споделят своя опит в музикалния бизнес в почти интимни конференции и са готови да отговорят дори на най–глупавите въпроси...

За трета поредна година MySound.bg ще бъде част от грандиозното и вълнуващо събитие, като както и предишните две години, ще се опита да предаде настроението на това неповторимо събитие.

Като водеща конференция в света на електронната музика ADE 2011 очаква делегати от над 50 страни, а във фестивалната програма ще се включват над 40 клуба и локации в цялата луда столица на Холандия. Зад пулта ще застанат над 700 диджеи от различни лейбъли... Като всяка година, очакваните посетители са повече от предишната.

Подобно на останалите големи световни фестивали, и ADE има своето скромно начало с малка локална конференция през 1996. Прекрачвайки границата на два века, обаче той вече е сред най–авторитетните и значими събития за музикалната индустрия днес.

Информация за това как да станете част от фестивала, може да откриете на сайта на ADE

http://www.amsterdam-dance-event.nl.

Очаквайте още информация за задаващата се проява.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички