Hardcore X-Mass 2011 ще трещи в Mixtape 5


Hardcore X-Mass 2011 ще трещи в Mixtape 5

4557

Поредното - 12-о издание, на фестивала Hardcore X-Mass ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 18.00 ч. на 26 декември.

Събитието, организирано по традиция от Re-Act, ще събере за финално концертно празненство последователите и приятелите на хардкор движението в България, които да се забавляват в края на годината с най-активните и силни групи от сцената.
 
В афиша са:

VENDETTA / LAST HOPE
REDOUND / MELEKH / DEATH SQUAD
CUT OFF
/ I WANT YOU DEAD (Greece)
С4 / BRIGHT SIGHT / Perfect Skies

Цена на билета : 15 лв. (предварителна продажба в мрежата на www.eventim.bg/www.ticketstream.bg ) и 20 лв. (на място).

Особено внимание заслужава изявата на Melekh.

Бандата, която за известно време бе прекратила концертната си дейност, тъй като вокалистът й Борис НиколовБоро учи магистратура в чужбина, готви специално шоу за събитието, научи MySound.bg. Добре познатите на хардкор феновете песни като "По оста", "Седем" и "За твоето мъртво име" ще бъдат изпълнени заедно с различни гост вокалисти, сред които Михаил ВелчевКимура (екс-B.F.D.M.), Георги Димитров (EXPECTATIONS), Ангел Симитчиев (THROAT FISTING) и Александър Петров (Reround).

"Боро учи магистратура в чужбина и ще е още половин година там. Решихме да направим поне един лайф с приятели" – коментира басистът Момчил Генов. "Якото е, че общо-взето когото поканихме, откликна. Ще стане много яко и интересно. Това беше идеята – да има концерт на Melekh, на който групата да се чуе с други вокали", допълва той. Китаристът Любен Георгиев пък уточнява избора на гостите: "Винаги тия хора пеят песните пред сцената и решихме веднъж да пеят и от нея".

Бандата е в състав:

Борис НиколовБоро – вокали
Момчил Генов – бас
Иван Кунчев – китари
Любен Георгиев – китари
Иван Илиев – барабани

Още - на:

http://www.facebook.com/melekhsofia

Hardcore X-Mass е най-старото и популярно събитие в историята на хардкора у нас.

По утвърдена и дългогодишна традиция голямото събиране на цялата общност и най-изявените и активни групи от локалната сцена, както и някой от най-класическите имена на българския хардкор, се провежда всеки край на декември, между Коледа и Нова година.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички