Anneke Van Giersberen с концерт в София на 21 април


Anneke Van Giersberen с концерт в София на 21 април

2112

Anneke Van Giersberen ще пее отново в София.

Вокалистката пристига по покана за "Тангра Мега Рок" сред хедлайнърите от серията концерти по повод 6-годишнината на медията. Както MySound.bg вече огласи, британската формация Stereo MC's ще се изяви в рамките на същото събитие.

Бившата вокалистка на The Gathering ще представи новия си студиен албум "Everything Is Changing" в столичния клуб Mixtape 5 на 21 април, събота. Дискът трябваше да се появи миналата година, но издаването му бе пренасрочено за 20 януари 2012. Подобно на шоуто си по време на Spirit Of Burgas 2011,вокалистката ще бъде съпроводена от собствен бенд. В 90-минутния репертоар обаче са не само парчета от актуалния проект, а и някои песни на The Gathering, както и композиции от съвместните проекти на холандката с Devin Townsend. Предстои да бъде обявена и подгряваща група.

Ангелският глас на Anneke създава истинска магия не само в най-съществените албуми на The Gathering, но звучи убедително и за Napalm Death, Муунспел (Moonspel), Аyreon и много други. След като напусна предишната си формация през лятото на 2007, тя започна солова кариера със собствения бенд Agua de Annique.

Към днешна дата музикантите около нея носят името на своята фронтдама.

Билети за концерта в София се продават чрез www.Ticketsream.bg и www.Eventim.bg. срещу 35 лв., в деня на събитието ще бъдат по 40 лв.

Шоуто се осъществява с подкрепата на Jack Daniel's.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички