Истерия за Saltimbanco на Cirque du Soleil


Истерия за Saltimbanco на Cirque du Soleil

4679

Поради огромния интерес към спектакъла Saltimbanco на Cirque du Soleil, от днес ще бъдат пуснати допълнителни билети, информираха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както MySound.bg нееднократно писа, световноизвестният цирк ще гастролира в зала "Арена Армеец" на 3 февруари (от 20.00 ч.), 4 февруари (от 16.00 и 20.00 ч.) и на 5 февруари (от 14.00 и 18.00 ч).   

След договаряне от страна на организаторите с мениджмънта на трупата, билети ще бъдат пуснат за всички представления на акробатичното шоу. Пропуските са на цени от  40 лв., 55 лв. и 70 лв.

Българската акробатка Гълъбина Каменова също ще участва в Saltimbanco. Публиката ще я види в ролята на Роуз Бонбон.

Оргаризаторите отново напомнят, че снимането по време на спектаклите с фотоапарати, мобилни телефони и камери е абсолютно забранено!

Изискаването е на мениджмънта на трупата заради безопасността на артистите. Те изпълняват изключително трудни и изискващи пълна концентрация номера и снимането може да повлияе на представянето им, обосновават се организаторите.

Посетителите могат да използват паркинга на залата, който е даден под наем на трета страна, независима от организатора. Както вече огласихме, услугата вече е платена. Цената за парк място по време на събитие е 3 лева.

Билети за спектаклите могат да бъдат за купени от: касата на "Тикетпро" в Билетен център, НДК, касата на "Арена Армеец София", и касите на "Тикетпро България" и неговите партньори.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички