Lacuna Coil за първи път у нас, идват за Loud Festival 2012


Lacuna Coil за първи път у нас, идват за Loud Festival 2012

3003

Италианската сензация Лакуна Койл (Lacuna Coil) ще свири за първи път в България на 2 юни, събота.

Концертът на готик метъл машините е в рамките на първото издание на Loud Festival 2012. Както MySound.bg вече огласи, събитието ще се състои в Парк Летище София до Терминал 2 на 2 и 3 юни, а в деня на изявата на Лакуна Койл  ще ударят още полската дет/блек метъл банда Behemot и легендраните У.А.С.П. (W.A.S.P.)

Миланският  секстет е създаден през 1994. Формацията има 6 студийни албума, а последният - "Dark Adrenaline", излезе преди броени дни. Лакуна Койл събират в музиката си много разнообразни елементи, които я правят толкова специална: метъл рифове, мрачни и мелодични композиции, както и неповторимото съчетание на два вокала, пленителния глас на харизматичната Christina Scabia и плътното и тежко пеене на Andrea Ferro. Новият проект затвърждава групата като уникална и неподлежаща на определения и жанрови догми.

Тежката артилерия на Meshuggah, Annihilator и Слейър (Slayer) ще гърми на феста на 3 юни, припомнят организаторите от Loud Concerts, обещавайки да обявят скоро още групи.

Двудневните билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Техномаркет", Public и други, както и онлайн чрез www.eventim.bg.

Освен знакови банди, фестивалът ще предлoжи на феновете на тежката музика още разнообразни атракции. Ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период насъбитието, метъл караоке, на което феновете ще могат да покажат певческите си заложби и още.

Loud Festival 2012 ще има и собствена къмпинг зона в  непосредствена близост до сцената. Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период.

Билети за къмпинга могат също да бъдат закупени от касите на Eventim в страната.

Още - на:

www.loudfestival.bg

www.facebook.com/loudfestivalsofia

www.twitter.com/LoudFestival .

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички