С Рафи Бохосян в Лондон


С Рафи Бохосян в Лондон

4478

Поредното издание на "Темата на Нова" ще отведе зрителите в Лондон, където победителят в първия сезон на българския X Factor – Рафи Бохосян, записа дебютния си сингъл - "4321".

Предаването ще бъде излъчено по "Нова телевизия" от 19.30 ч. днес. Автор: Павел Владимиров, оператор - Росен Илиев.

Какво е усещането да се срещнеш с една от най-влиятелните личности в световния шоубизнес и създателя на музикално шоу № 1 в света – Саймън КауълРафи на снимката) и каква е тръпката да работиш с барабаниста на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse)? Какви съвети получи Рафи и как английската кралица пожела успех на нашето момче, ще стане ясно в предаванетото.

По време на целия си престой в британската столица Рафи бе приветстван от свои фенове – българи, живеещи в Лондон. На летището, в метрото и по улиците на града изпълнителят се срещаше с хора, които го разпознаваха и поздравяваха за успеха му в България. За снимките на видеото си и филма в Лондон Бохосян покани през Фейсбук страницата си всички свои фенове на "Трафалгар Скуеър" и беше изключително приятно изненадан от големия брой хора, които се събраха там.

Както MySound.bg вече огласи, победителят от X Factor и дебютира с песента "4321", чиито финален микс и финален мастеринг са направени също в Лондон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички