Reel Feel посреща Theophilus London в клуб Pork Pie


Reel Feel посреща Theophilus London в клуб Pork Pie

1717

Theophilus London е поредният гост в звездната поредица Reel Feel.

Първата изява на именития гост у нас е в столичния клуб "Порк Пай" (Pork Pie) в Борисовата градина на 30 май. 

Артистът на Warner Bros е третият американски изпълнител, който след Kon & Amir и Раул Мидон (Raul Midon) се представя в София по покана на ReelFeel и с подкрепата на ирландското уиски Bushmills. За разлика от всички събития в афиша на поредицата, концертът на Theophilus London е първият, който ще се проведе на открито.

Организаторите се спират на този клуб заради големия му капацитет и възможността той да бъде преобразен във вид, отговарящ на класата и стила нa Тheophilus London, както и на най-прeтенциозните фенове.

Модна икона и музикално явление са двете най-чести определения за Theophilus London. Култовият му имидж е съчетание от екстравагантен стайлинг на обличане и невероятно естетски усет за преплитане на многобройни стилове от рап, през електрофънк до инди и поп звучене. Именно с тази комбинация младият артист покори едновременно музикалните класации на радиостанциите по цялото земното кълбо, намери място на първите страници на най-влиятелните модни издания. Автентични и неподправени, Theophilus London и неговият бенд са избрани за едни от нюйоркските Bushmills Brothers, точно, както и българските, с които ирландско уиски си партнира у нас.

Ограничено количество промоционални билети за концерта на цена от 15 лв. са пуснати в мрежата на Eventim. От 20 април цената на пропуска ще бъде 20 лева, а в деня на събитието, на вход - 25 лева.

За повече информация следете www.reelfeel.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички