Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Cypress Hill и Sean Paul на Elevation Music Festival 2012


Cypress Hill и Sean Paul на Elevation Music Festival 2012

4204

Организаторите на Elevation Music Festival 2012 продължават да добавят качествени имена към все по-впечатляващата си програма.

Новите артисти, които ще се качат на главната сцена редом с Fatboly Slim, Erykah Badu, Groove Armada, Nneka, Kosheen, Chambao, Walk Of The Earth и Паров Стелар Бенд (Pаrov Stelar Band), са ямайската звезда Шон Пол (Sean Paul) и кралете на хип-хопа Сайпръс Хил (Cypress Hill). Както MySound.bg вече писа, прочутото рап трио от Лос Анджелис пристигна у нас, но не успя да се изяви в първото издание на фестивала в Разлог миналата година (ама пък научи що е то нашенска чалгия).

Сега B-Real, Sen Dog и DJ Мъгс (DJ Muggs) потвърдиха участие в афиша на Elevation Music Festival 2012, за да изпълнят мисията си и да зарадват своите фенове с първото си изпълнение на живо у нас.

Cайпръс Хил отдавна представляват волята на народа и се отличават с погледа си към реалността на живота в гетото и използването на испанския език в техните рими. След девет албума, разпродадени в над 20 милиона копия в световен мащаб, групата предефинира и разбива границите на хип-хопа, като създава наистина яки парчета с изявен бас, блажени отнесени мелодии и агресивен хард-рок. Музикантите "патентоват" сливането  на рапа с рока в началото на своята кариера и също експериментират с безброй  други стилове през годините. Известни с невероятните си сценични шоута, Cайпръс Хил са едни от гигантите на съвременната музикална сцена вече 25 години. Нещо, в което българските меломани ще могат да се уверят. Лично.

Шон Пол Енрике (на снимката) пристига за първата среща с родните почитатели, въоръжен с нов албум, визия и страст към музиката. Както MySound.bg вече огласи, премиерата на диска му "Tomahawk Technique" се състоя през февруари.

Суперзвездата от Ямайка е продал над 10 млн. албума в цял свят от момента, в който изгрява на музикалната сцена със записа "Stage One" (2000).  През последната година е работил върху дълго чаканото продължение на номинирания за "Грами" (Grammy) "Imperial Blaze", в който е включен хит сингълът "So Fine". "Tomahawk Technique" предоставя ново измерение за Шон Пол, в което артистът е поставил предизвикателството пред новите си продуценти да предадат своите интерпретации на денсхол, запазвайки глобалното поп звучене, с което нашумя.

"Tomahawk Technique" е следващата стъпка в продължаващата доминация на Шон Пол в поп музиката и следва пътя на класическите му албуми. Сред тях е мултиплатиненият носител на "Грами" - "Dutty Rock", от който е парчето, с което пробива - "Gimme The Light"; платиненият "The Trinity", който изстреля синглите "We Be Burnin'" и "Temperature". С неоспорими хитове на соло музикант като: "Deport Them", "Like Glue", "Give It Up To Me" и "Get Busy" и редица изпълнения с други музиканти от величината на Бионсе (Beyonce) за съвместната песен "Baby Boy", "Jay Sean’s" и "Do You Remember" и Blue Cantrell’s с "Breathe", Шон Пол се утвърди като един от най-продуктивните поп изпълнители от своето поколение.

Дотам, че по света взе да броди въпросът е ли Шон Пол новият Боб Марли (Bob Marley), или не - до такава степен бившият ватерполист събра парти духа на Ямайка със социални теми и запозна света с ритъма на денсхола, достигайки за по-малко от петилетка статуса на най-популярния ямайски музикант след легендарния си предшественик.

Билети за Elevation Music Festival, който ще се състои на 23 и 24 юни с откриващо парти на 22 юни, могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99 лв.

Повече информация за събитието - на: www.elevation.bg  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички