Пуснаха билетите за концерта на Lady Gaga по 70 лв. на терена


Пуснаха билетите за концерта на Lady Gaga по 70 лв. на терена

3216

Билетите за концерта на Лейди Гага (Lady Gaga) от най-ниската ценова категория - от 70 лв. и на терена са, в продажба от днес, обявиха организаторите на шоуто "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както MySound.bg нееднократно писа, кралицата на провокациите ще изнесе първия си спектакъл у нас на Националния стадион "Васил Левски" на 14 август.

Тя обяви в социалната мрежа Twitter, че по-рано днес за пръв път е представила пред нейния лейбъл най-новите парчета, над които усилено работи през последните месеци.

Mother Monster, както тя сама нарича себе си, не спира да провокира с костюми, музика и визия, неразривна част от която са и нейните видеоклипове. Скандалната звезда сподели, че ще обяви името на новия си албум през септември.

Разтърсващото шоу на Лейди Гага, представено на нейния The Born This Way Tour, което взриви Азия, вече е в Нова Зеландия и стремително се приближава и към нас.

Цените на билетите за концерта в София са от 70 лв. до 200 лв. и могат да бъдат закупени от касата на "Тикетпро" в Билетен център, НДК, касата на "Арена Армеец" и онлайн чрез www.ticketpro.bg

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички