Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Голямото разпускане идва c Оги 23


Голямото разпускане идва c Оги 23

6790

Годината е 2007, Ангел е с розова коса, Косьо владее крайните квартали, а Билката въобще го няма в картинката.

Всъщност докато се появи той, неговото място беше заемано от други, не един-два-три-четири-пет пъти. Казваме неговото място, защото безспорно той дооформи тричленния пъзел на тази формация, която днес познаваме като Оги 23 (Ogi 23).

В средата на 2009 те дебютираха с албума "Pimpin Chaos" във вече несъществуващия столичен клуб Backstage. 3 години по-късно, колоритните музиканти са готови и с втория си проект. Столичният клуб с открита сцена "Порк Пай" (Pork Pie) ще отвори врати за безплатна шоу на "Голямото разпускане" на 14 юни (четвъртък) - албум, напълно различен от своя предходник. Проектът съдържа две съвместни песни с все по-бързо набиращия инерция рапър Feel, една с певицата Рут Колева, една с добре познатия ни Г-н 100 Кила. Самостоятелните песни са 8, плюс 2 скита. Общият брой на траковете е 14! Дали съвпадението с датата на промоцията е случайно, не знаем, но пък звучи добре!

Парчетата с Feel - част от групата The Top Stoppers, са безспорни и абсолютни хитове. "Добър вечер" се пее с пълно гърло от 21 май миналата година. Промоцията на клипа беше отбелязана с интригуващо парти в небезизвестния бар "Петък". "Цигара от цигара палиме, карай, че пари ми. Ставаме рано поканени, слънцето гали ме тънко по лявото рамо", казва отчетливо Feel и неизбежно следва второто им парче -  "Enjoy", което излезе съвсем скоро. Силно се надяваме в близко бъдеще да имаме възможност да гледаме и клип към него. В края на май пък бяха представени песента и клипът на "Black Magic Woman" с Рут Колева. Проектът е с участието Божидар Василев от Southwick. Момичетата от балет Нова придават секси чар и ретро pin-up настроение, каквато е и визията на по-голямата част на видеото.

"Две червени очи на сутринта в огледалото ми казват "Здравеей”!
Три пръста уиски, фасове по пода, а дъхът ти ми казва "Недееей
”!”
Предположения? Не е нужно... Да, това е част от текста на песента "3 пръста уиски" с "Килата- Майка". Официално не е представено пред широката публика, но пък ще го чуем в лайв изпълнение на Голямата промоция на "Голямото разпускане".

Самостоятелни авторски парчета са изненада до самата изява. Всеки от присъстващите ще може да си вземе по едно, две, три питиета (колкото барабанисти са имали Оги-тата), ще се влее в жадната публика и ще чуе новите парчета на проекта.
 
Всички ще са там! И Feel, и Рут, и 100 Кила, и SAVA (Camp Sessions) и той ще бъде там!

Познавайки експерименталната същност на Оги 23, сме убедени, че ни очаква интересно шоу, овкусено с много приятни изненади.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички