Виж кой спечели безплатна двудневна покана за Sofia Rocks 2012


Виж кой спечели безплатна двудневна покана за Sofia Rocks 2012

3442

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" за безплатен ДВУДНЕВЕН пропуск за тазгодишното издание на Sofia Rocks. Както нееднократно информирахме, то ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" на 7 и 8 юли (събота и неделя).

Честито на рок и метъл амазонката Цветелина Лазарова!

Нейното име бе изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя е песента, записана в дует от Иги Поп с фронтдамата на The B-52's (Би Фифти Ту'с)  - Кейт Пиърсън (Kate Pierson)?

Правилното е: "Candy".

Списъкът с изисквания към организаторите на Sofia Rocks 2012, изпратен от мениджмънта на най-нестандартния изпълнител от афиша на феста – Иги Поп (Iggy Pop), държи първо място по оригиналност и е официално най-забавният райдър от всички, получавани някога в офиса на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" (BEC), признават организаторите.

Всичко започва още със заглавието на документа: "Marvellous and Most Instructive Information Document. Including Utterly Confusing Comments and Asides" (Прекрасен и много описателен документ, включващ объркващи коментари и сериозни отклонения). След описателното начало следва приказно и изключително самоиронично изреждане на най-невероятните прищевки, които една рок звезда би могла да измисли. Екстравагантният райдър на Iggy Pop & The Stooges е почти невъзможен за изпълнение. Целият екип на BEC обаче e силно амбициран да изпълни максимална част от него.   

Дефинитивно подчертано е желанието да се подсигурят седем джуджета-помощници с островърхи шапки и обаятелно излъчване, както и имитатор на Боб Хоуп (американски комедиант от британски произход), който достатъчно добре да може да интерпретира класическите смешки за голф, Холивуд и Бинг Кросби. Сигурно разбират трудността на изпълнението на подобна задача и затова са склонни в краен случай да приемат алтернативни форми на забавление като тесте специални карти за покер, в случай, че наоколо се навъртат фенки на групата, силно желаещи да се включат в една бърза игра на стрийп покер.

За стаята на Иги изискването е да е ...интересна. Не типичната рок-ен-рол съблекалня, а нещо различно от това. Предложението на мениджмънта е да бъде пуснат вътре някой дизайнер с доста неконвенционални виждания по отношение на интериора и да бъде оставен на спокойствие да изрази своето артистично Аз. "Какъвто и да е резултатът от това, то със сигурност ще е по-интересно отколкото типичните в повечето случаи – удобни мебели, свежи цветя и дъра-бъра. Нищо предварително уговорено и типично няма да свърши работа, по-скоро да има нещо за чупене... Никой не възнамерява да чупи умишлено, разбира се, но понякога все пак се случва". Единственото правило, което трябва да се спази при подредбата на стаята, е да има столове, които стоят здраво на земята и не носят риск от рязко изместване на центъра на тежестта. Препоръчително е да има килим, който да е постлан под мебелите, а не върху тях. Също така и мотоциклет Triumph Scrambler, за да може Иги да се придвижва спокойно по време на фестивала в зоната на бекстейджа!

Разбира се, по-голямата част от изброените екстравагантни желания са закачлива шега (или поне целият екип на организатора силно се надява да е така). Това, което е сигурно, е, че всички технически изисквания за перфектното представяне на групата ще бъдат спазени пунктуално (включително и цветовите предпочитания за дръм сета на барабаниста), за да могат Iggy Аnd The Stooges да направят това, което умеят най-добре - голямо шоу. Бандата не може да посочи точната продължителност на изпълнението си, тъй като много често по независещи от нея причини по време на концерта се получават необичайно дълги версии на някои от песните. Ей така, от само себе си.

За изненада – нищо специално не се посочва в изискванията за локална кухня. Това, което целият екип на Иги казва, е, че като всички нормални хора те държат на вкусната и добре приготвена храна, а и на добрата бира. Бандата с удоволствие ще пробва родни манджи и няма против да консумира българска минерална вода.

Около изпълнението на Iggy Аnd The Stooges ще бъдат заети приблизително десет души – шофьори, охрана и технически сътрудници. Няколко лоялни и сериозни охранители ("не по-големи от тухлени къщи") в пропорционално отношение 1:1 с броя врати на съблекалните на групата ще трябва да стоят на пост пред всеки вход и изход.

Едно от най-важните изисквания от техническа гледна точка е силата на звука, мощността на усилвателите и разпределението им. Изпълнителите ще бъдат "щастливи като малки пухкави зайчета", ако никой не им се бърка в шоуто и най-вече операторите. Бандата, съвсем не на шега, предупреждава всички от антуража на феста да не им се завират камери в лицата, защото "Иги обожава да чупи камери, това е нещо като негово хоби". Все пак, както бандата закачливо отбелязва, никой не е получил награда Oscar за най-добър кадър по време на концерт.

Вечната Игуана обещава наистина зрелищен спектакъл – първичен, мощен, отдаден изцяло на феновете.

Междувременно, "Спечели с MySound.bg продължава", а ти можеш да се сдобиеш с горещия албум на Лили Ъф Дъ Уест (Lilly Of The West) - "Swings & Heartaches".

Виж как ТУК!


Успех на всички

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички