Default, Aftertaste и Bright Sight с общ концерт


Default, Aftertaste и Bright Sight с общ концерт

4638

Столичният клуб "Порк Пай" приютява три от най-свежите и актуални имена на родната рок сцена - Default, Aftertaste и Bright Sight.

Бандите ще свирят от 19 ч. на 19 юли.

Входът за събитието е само три лева, а удоволствието се изчислява на много повече. Допълнителна изненада е, че всеки посетител ще може да спечели един от двата пълни билета за Spirit Оf Burgas 2012 (всеки на стойност 200 лв, важащи за трите дни, както и за двете части на фестивала Solar+ Spirit Оf Burgas), които ще се разиграват на своеобразния минифест. A eдин от посетителите ще си тръгне пък с хладилна чанта от списание Mika. Предвидени са награди и летни забавления, допълниха организаторите.

Default, които скоро завършиха записите на дебютния си албум "Feedback", ще загреят за скорошното му издаване, а гостите на шоуто ще бъдат едни от първите, чули новия материал на бандата.

http://www.musicspace.bg/profile/104246/

В саунда на Aftertaste са поп и рок, плюс малко пънк - за настроение. Вокалистката на бандата омайва не само с чар, но и с перфектно пеене. Преди месец групата представи своя първи албум "Grow Up", към който наскоро излезе и горещо видео.

http://www.musicspace.bg/profile/104085

Bright Sight (на снимката) правят енергичен и ударен пънк рок, който би могъл да раздвижи и най-мързеливите хора. Бандата е изключително активна. Както MySound.bg вече писа, музикантите издадоха своя дебют "Ехо на душите ни" в края на миналата година. Сега атакуват с ново EP, озаглавено "Три". Към него преди броени дни излезе и официално концертно видео.

http://www.musicspace.bg/profile/104234

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички