Solar Summer Festival 2012 се хвана за зелено


Solar Summer Festival 2012 се хвана за зелено

3466

Организаторите на Solar Summer Festival 2012 призовават всички фенове на електронната музика, които ще посетят тазгодишното издание на фестивала, да подкрепят идеята им за разделно събиране на отпадъците.

Както MySound.bg първи огласи, най-голямото събитие за електронна музика у нас ще се състои на 27 и 28 юли на градския стадион в Несебър и негови хедлайнъри ще са диджей №1 в света David Guetta и не по-малко известният му колега - Тиесто (Tiesto).

За да осъществят зелената си идея, организаторите са осигурили на мястото да бъдат разположени контейнери на Екобулпак. Община Несебър и Solar Summer Festival заедно ще изберат регионална кауза, на която ще бъдат дарени средствата от предадените за рециклиране отпадъци.

Гостуването на двете световни звезди David Guetta и Тиесто (на снимката) в един и същи уикенд в разгара на лятото трудно може да бъде видяно и на най-големите фестивали в света. Това нарежда Solar Summer Festival сред най-атрактивните събития на сезона не само в България, а и в Европа. Предвижданията са тазгодишното му издание да привлече над 20 000 почитатели от България и съседните ни държави.

Така Solar Summer Festival се готви за най-мащабното си издание досега. Всички мултимедийни ефекти, лазери и светлини ще бъдат внесени от чужбина, тъй като изискванията на двамата диджеи не могат да бъдат покрити с наличната у нас техника. В унисон със зелената линия на фестивала Solar ще използват само биоразградими конфети, както и ще бъдат обособени специални места за пушене на стадиона.

Билети за Solar Summer Festival са пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg.

Цената на комбиниран пропуск за двете събития е 70 лв., а за еднодневен пас - 40 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички